Apogee Instruments

Az Apogee Instrumentsnél küldetésünk az, hogy segítsük Önt a jobb mérések elvégzésében. Ez nem csak annyi, hogy precíz érzékelőket tervezünk és ezeket nagyon jó áron adjuk. Ez magában foglalja az Ön igényeinek megértését, a megoldások szállítását és a világszínvonalú támogatás biztosítását, amelyre a sikerhez szükség van, függetlenül a projekt méretétől.

Munkánk nem fejeződik be, amikor a termék leszállítjuk. Mint Ön is láthatja, jelentős erőforrásokat fektetünk be a támogató anyagok fejlesztésébe, hogy világosan megmagyarázzuk, hogyan kell termékeinket optimálisan felhasználni akár évekig is. Ha nem talál választ a weboldalunkon vagy egy felhasználói kézikönyvben kérdésére, magasan képzett műszaki támogatást nyújtó szakembereink (info@syscontrol.hu) készen állnak arra, hogy válaszoljon Önnek. Nagyra értékeljük a nagyszerű ügyfeleinkkel folytatott párbeszédet.

Apogee Instruments. Tudósok építették professzionális használatra.

 • Aspirált sugárzás elleni pajzs.

  Aspirált sugárzás elleni pajzs. (9)

  Az Apogee Instruments ventilátor által elszívott sugárzáspajzsa több hőmérséklet- és páratartalom-érzékelővel működik, hogy kutatási minőségű méréseket végezzen minimális energiafogyasztás mellett. Ideális napelemes telephelyekhez.

 • Barometrikus nyomásérzékelők.

  Barometrikus nyomásérzékelők. (1)

  Megfizethető és pontos légköri nyomásérzékelő. Az Apogee Instruments barometrikus nyomásérzékelői pontosak, stabilak és tartósak megfizethető áron. Nagy pontosság és stabilitás,  alacsony teljesítmény, nagy jel, széles működési tartomány,  kis méret.

 • EPAR érzékelők.

  EPAR érzékelők. (11)

  Az Apogee új kiterjesztett fotoszintetikusan aktív sugárzása vagy "ePAR"Az érzékelőket úgy tervezték, hogy nagy pontosságú teljes fotonfluxus-intenzitásmérést végezzenek az újonnan elismert, szélesebb, 400-750 nm-es ePAR-tartományban.
 • EPFD érzékelők.

  EPFD érzékelők. (5)

  A Fotonfluxussűrűség (ePFD) érzékelő egy saját tápellátású érzékelő. Az érzékelő masszív, teljesen alámeríthető alumínium házzal rendelkezik, amely a zord körülményeknek is ellenáll, valamint kiváló minőségű kábel, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik, így könnyen csatlakoztatható az adatgyűjtőkhöz és a vezérlőkhöz.
 • Fotometriai érzékelők.

  Fotometriai érzékelők. (6)

  Az Apogee robusztus fotometriai érzékelői pontosan mérik a lux megvilágítást az emberi szem reakciójával súlyozott felületen, nagyon szorosan illeszkedve a CIE-1931 görbéhez. A fotometriai érzékelőket az emberi látás megvilágításának mérésére használják.
 • Hőmérséklet érzékelők.

  Hőmérséklet érzékelők. (6)

  Széles mérési tartomány, -60-80 C, átfogja a környezeti hőmérsékleti tartományt. Az Apogee Instruments háromféle termisztort és a kereskedelemben kapható legpontosabb platinaellenállási hőmérőt (PRT) kínál.

 • Infravörös sugárzásmérők.

  Infravörös sugárzásmérők. (18)

  Pontos, érintésmentes felületi hőmérséklet mérések.                                                  Az Apogee Instruments infravörös sugárzásmérői (Infrared Radiometers: IRRs) a legpontosabb szenzorok a piacon. IRRs gyors felületi hőmérséklet mérést tesznek lehetővé azzal, hogy a látószögükben lévő bármilyen felületről kisugárzott hőenergiát elektromos jellé alakítják át.

   
 • Kiegészítők

  Kiegészítők (35)

  kommunikációs kábelek, elemek, rögzítőbilincsek, vízszintezők, stb az Apogee termékekhez
 • Klorofill koncentráció mérő.

  Klorofill koncentráció mérő. (1)

  Szabadalmaztatott klorofill-koncentrációmérőnk a klorofill-koncentrációt a növényi levélterület négyzetméterére vetítve a klorofill mikromol abszolút egységében adja vissza. A mérő tartalmazza a belső GPS-t, valamint a növényfajok beállításainak egyre növekvő listáját, beleértve a kannabisz, a szőlő, a kávé, a spenót, az eper, a cseresznye, a komló és a szeder.
 • Kvantum szenzorok.

  Kvantum szenzorok. (35)

  A fotoszintetikusan aktív sugárzás (PAR), ePAR, PPF és PPFD kutatási szintű mérése. Az Apogee Instruments Quantum érzékelői a mezőgazdasági szakemberek fotoszintetikusan aktív sugárzásának mérésére szolgáló iparági szabványok világszerte. Négyféle kvantumérzékelőt kínálunk; a teljes spektrumú (kék fej), az eredeti (fekete fej), az ePAR (ezüst fej) és a kvantumfényszennyezés-érzékelő (ezüst fej).

 • NDVI és PRI érzékelők.

  NDVI és PRI érzékelők. (6)

  Az Apogee legújabb kétsávos érzékelői költséghatékony távoli mérést tesznek lehetővé a normalizált vegetációs index (NDVI) és a fotokémiai visszaverődési index (PRI) tekintetében.
 • Oxigénérzékelők.

  Oxigénérzékelők. (10)

  Megbízható gázhalmazállapotú oxigén mérés laboratóriumban és porózus közegben. Az Apogee Instruments oxigénérzékelői megbízhatóan mérik a gáz halmazállapotú O 2 -t 0-tól 100%-ig .

 • PAR-FAR érzékelők.

  PAR-FAR érzékelők. (5)

  Az Apogee új kutatási minőségű egyedi PAR-FAR érzékelői kiváló, költséghatékony eszközök a növényi fények teljesítményének mérésére fotobiológiai és növénymorfogén vizsgálatokhoz. Pontos mérést biztosít minden fényforrás alatt, beleértve a LED-eket is.
 • Páratartalom szondák.

  Páratartalom szondák. (1)

  Az Apogee Instruments EE08-SS levegőhőmérséklet és relatív páratartalom szonda. Az E + E Elektronik népszerű EE08 nagy pontosságú levegőhőmérséklet és relatív páratartalom szonda továbbfejlesztett változata.

 • Piranométerek.

  Piranométerek. (19)

  Nagy pontosságú rövidhullámú sugárzásmérés környezetvédelmi alkalmazásokhoz és fotovoltaikus rendszerekhez. Az Apogee kétféle piranométert kínál: az eredeti szilíciumcellás modelljeinket és az új, hőcsőből készült piranométereinket.

 • Pirgeométerek.

  Pirgeométerek. (2)

  Pontos és stabil bejövő és kimenő hosszúhullámú sugárzásmérés. Az Apogee Instruments hőcső pirgeométerei pontosak, stabilak, tartósak és költséghatékonyak. Pontos, stabil mérések,  masszív, öntisztító ház, tipikus alkalmazások, kiváló minőségű kábel, garancia és támogatás.

 • Piros – távoli vörös érzékelők.

  Piros – távoli vörös érzékelők. (3)

  Az Apogee új kutatási minőségű Red - Far-red egyedi érzékelői kiváló, költséghatékony eszközök a növényi fények teljesítményének mérésére fotobiológiai és növénymorfogén vizsgálatokhoz. Pontos mérést biztosít minden fényforrás alatt, beleértve a LED-eket is.
 • Radiométerek.

  Radiométerek. (2)

  A nettó sugárzás négykomponensű mérése feketetest piranométerekkel és pirgeométerekkel. Digitális kimenet, négykomponensű hálózati sugármérő kialakítás,  kompakt és könnyű, fűtött érzékelők.
 • Spektroradiométerek.

  Spektroradiométerek. (7)

  Az Apogee kétféle spektroradiométert kínál. A Field Spectroradiometer terepi és laboratóriumi mérésekhez készült. A Lab Spectroradiometer laboratóriumi és hordozható mérésekhez használható. 
 • Sugárzás fagyérzékelők.

  Sugárzás fagyérzékelők. (2)

  Helyszíni, valós idejű figyelmeztetést ad a fagyeseményekről. A  fagyérzékelőt (korábban levél- és rügy-hőmérséklet-érzékelőnek hívták) újratervezték a teljesítmény és a strapabíróság javítása érdekében.  Az új fagyérzékelő egy innovatív hőmérséklet-érzékelő, amelyet a levelek utánzására terveztek.