Hőmérséklet érzékelők.

Széles mérési tartomány, -60-80 C, átfogja a környezeti hőmérsékleti tartományt. Az Apogee Instruments háromféle termisztort és a kereskedelemben kapható legpontosabb platinaellenállási hőmérőt (PRT) kínál.

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

 • CS240: Hátsó panel hőmérséklet-érzékelő

  A CS240 egy felületre szerelhető PT1000 A osztályú PRT, amelyet arra terveztek, hogy a legnagyobb pontossággal mérje a panel hátsó hőmérsékletét. A PRT egy masszív, öntapadó alumínium lemezben található, amelyet úgy terveztek, hogy ellenálljon a zord környezeteknek és elősegítse a hőátadást a panel felületéről. Kapton szalag szükséges a kábel feszültségmentesítéséhez és a CS240 rögzítéséhez a napelemes panel hátuljához.

 • ST-100: Termisztoros hőmérséklet-érzékelő

  Az ST-100 egy nagy pontosságú termisztor (± 0,1 C 0 és 70 C között), vízálló házba szerelve, levegő, talaj vagy víz folyamatos mérésére tervezve.

 • ST-110-SS: Termisztoros hőmérséklet-érzékelő

  Az ST-110 egy nagy pontosságú termisztor (± 0,1 C -40 és 60 C között), amelyet a szoláris terhelés és a hővezetés minimalizálására terveztek. A termisztor mögötti kábelen fehér hőzsugorítót használnak a szoláris terhelés csökkentésére. A konstans vezetéket a hővezetés minimalizálására használják a vezetéken a termisztor felé. Az ST-110-et úgy tervezték, hogy levegőhőmérséklet-mérést végezzen az Apogee TS-100 Aspirated Radiation Shield-ben, és más cégek statikus, többlemezes pajzsaiban is használható.

 • ST-150: A osztályú PRT (platina ellenállásos hőmérő)

  Az ST-150 egy 1/8 hüvelykes, A osztályú PRT (Platinum Resistance Thermometer) IP67 besorolással. A PRT mögötti kábelen fehér hőzsugorítót használnak, hogy minimalizálják a hőátadást az érzékelőnek. A PRT köpeny méretei 3 mm átmérőjűek és 65 mm hosszúak, minimalizálva a termikus tömeget.

 • ST-200: Finom vezetékes termisztor

  Az ST-200 egy pontos (± 0,2 C 0-70 C) finomhuzalos (0,45 mm-es csúcs, 0,15 mm-es huzal) termisztor finom felületek vagy kis minták mérésére, gyors, 1 másodpercnél rövidebb válaszidővel.

 • ST-300-SS platina ellenállási hőmérő (PRT)

  Az ST-300 egy nagy pontosságú PRT (Platinum Resistance Thermometer) (1/10 DIN), amelyet a szoláris terhelés és a termikus tömeg minimalizálására terveztek. A PRT mögötti kábelen fehér hőzsugorítót használnak a napsugárzás csökkentése érdekében. A PRT köpeny méretei 3,18 mm átmérőjűek és 63,5 mm hosszúak, minimálisra csökkentve a termikus tömeget.

Mind a(z) 6 találat megjelenítve