Kiegészítők

kommunikációs kábelek, elemek, rögzítőbilincsek, vízszintezők, stb az Apogee termékekhez

1–16 termék, összesen 35 db

 • AA-090: Apogee neoprén védőtasak

  Ez az 5″ x 8″ x 1″-es cipzáras neoprén tasak kiválóan alkalmas Apogee mérők, microCache eszközök és érzékelők biztonságos tárolására. Vízálló.

 • AA-100: Védő hordtáska

  Védő hordtáska Apogee mérők, érzékelők és tartozékok szállítására és tárolására. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a tok nem illik az AM-320 víz alatti pálcához. Egy AM-310 teleszkópos pálcához illeszkedik, de víz alatti használatra ez a pálca nem ajánlott.

 • AC-100: kommunikációs kábel

  AC-100 KOMMUNIKÁCIÓS KÁBEL – Az AC-100 kábel szükséges az Apogee kézi mérőeszközön rögzített adatok számítógépre történő letöltéséhez. A kábel elektronikát tartalmaz, amely a mérőből érkező jelet USB-jellé alakítja, amelyet a számítógép felismer. A normál USB-kábel nem működik a mérőkkel.

 • AC-421 SDI-12 USB konverter

  Az AC-421 lehetővé teszi bármely SDI-12 érzékelő egyszerű programozását, egyszerűen csatlakoztatva az érzékelőt a számítógép USB-portjához.

  Az érzékelő konfigurálása bármely terminálprogrammal vagy Apogee Instruments DSI szoftverrel elvégezhető .

  Az AC-421 egyik oldalán USB-csatlakozás található a számítógéphez való csatlakoztatáshoz. Az AC-421 másik oldalán +12 V kimenet, GND és SDI-12 adatcsatornák találhatók bármely szabványos SDI-12 érzékelőhöz való csatlakoztatáshoz (a megfelelő működés érdekében először csatlakoztassa a földvezetéket).

  • Könnyen konfigurálhat és mintaméréseket végezhet bármely SDI-12 érzékelőről közvetlenül számítógéppel és grafikus felhasználói felülettel
  • Nincs szükség adatgyűjtőre
  • Növekvő érzékelők könyvtára, magyarázott parancsokkal
  • Az érzékelő tápellátása USB-n keresztül történik

  Alkalmazások:

  • SDI-12 érzékelő konfigurációja vagy programozása
  • SDI-12 érzékelő hibaelhárítás
  • Terephasználat
  • Kutatási alkalmazások
  • Tantermi laborok
 • AL-050 mágneses szögkereső

  A mágneses szögkereső segít leolvasni a látószöget infravörös sugármérőink felszerelésekor. A tartósságra és az egyszerű használatra készült, erős, ütésálló, jól látható sárga színű műanyag testtel és átlátszó, akrillencsével, 0-90 fokos lépésekben, 4 negyedben, könnyen leolvasható. V-hornyú éle csőhöz és vezetékhez illeszkedik, és extra erős, állandó kerámia mágnessel rendelkezik a vastartalmú felületekhez való rögzítéshez. A szöglokátor egyik élén kényelmes metrikus szabályt, a másikon pedig angol szabályt tartalmaz.

 • AL-100: Vízszintező tartó Apogee napsugárzás szenzorokhoz.

  15 000 Ft + áfa / -tól

  A szenzorok megfelelő installálása nagyon fontos a pontos mérésekhez. Ez a buborékos vízszintező szenzor tartó használható az összes Apogee napsugárzás szenzorhoz. A beépített vízszintező -29 és 55°C között használható. A rögzítéshez az AM-110-es elemet ajánljuk.

  További információk a gyártó oldalán elérhetőek.

 • AL-130 Albedometer tartókonzol

  Az AL-130 Albedometer konzolt úgy tervezték, hogy illeszkedjen az SP-510 felfelé mutató hőcső piranométerhez és az SP-610 lefelé mutató hőcső piranométerhez, hogy albedométert hozzon létre. Más felfelé és lefelé néző érzékelők, például pirgeométereink felszerelésére is használható. Az AL-130 konzolt 1,3″ – 2,1″ külső átmérőjű árbocra vagy csőre szerelték, és integrált buborékszintezővel rendelkezik, hogy a szintezés egyszerű és pontos legyen az érzékelő megfelelő felszereléséhez.

 • AL-210: Mérő szintező lemez / Rögzítő konzol

  A pontos leolvasásokhoz az érzékelőt vízszintesen kell felszerelni. Az AL-210 szintezőlemezt úgy tervezték, hogy a beépített érzékelőkkel rendelkező mérőket (MQ-100X, MP-100 modellek) stabilan és vízszintesen tartsa, hogy maximalizálja a mérő pontosságát.

 • AM-001: A mérő tartókonzolja

  Az AM-001 mérőrögzítő konzolt olyan kézi fogyasztásmérőkhöz tervezték, amelyekben a napsugárzás érzékelők kábellel vannak csatlakoztatva (MQ-200, MQ-500, MU-200, MP-200). A konzol vízszintes síkban rögzíti az érzékelőt a mérő hátuljára, így könnyebben elvégezhető a szenzorral és a mérőműszerrel végzett helyszíni ellenőrzés.

 • AM-020 Apogee PVC érzékelő platform

  Ez a praktikus, puha PVC érzékelő stabilizáló platform egy süllyesztett lyukkal rendelkezik, amely lehetővé teszi az Apogee fényérzékelő fejek rögzítését az asztalokon és más felületeken való leüléshez. Ez a platform függőlegesen tartja az érzékelőt, de nem biztosítja, hogy az érzékelő vízszintesen álljon. A tökéletes szintezést igénylő, hosszú távú, szerelt alkalmazásokhoz javasoljuk az AL-120 típusú szerelőkeret használatát szintezőlappal.

 • AM-130 albedométer rögzítő 12″-es rúddal

  Az AM-130 Albedometer lámpatest egy kiváló minőségű 3D nyomtatott alkatrész, amelyet az SP-710-SS befogadására terveztek , amely egy SP-510 felfelé néző piranométerből, egy SP-610 lefelé néző piranométerből és egy AY-001 differenciálműből áll. elosztót és egy AW-605-SS 5 méteres kábelt. Az AM-130 szerelvény 12″-es rögzítőrúddal és beépített buborékszintezővel rendelkezik, hogy a szintezés egyszerű és pontos legyen az érzékelő megfelelő felszereléséhez. A 12″-es rögzítőrúd az AM-500 Net Radiometer rögzítőkeretével csatlakozik.

 • AM-140 rögzítési adapter 12″-es rúddal

  Az AM-140 rögzítőadapter egy kiváló minőségű 3D nyomtatott alkatrész, amelyet az S2 sorozatú NDVI és PRI érzékelők befogadására terveztek, amelyek felfelé nézők (S2-111, S2-422, S2-121 és S2-421 modellek) ill. lefelé néző érzékelők (S2-112, S2-412, S2-122 és S2-422 modellek). Az AM-140 szerelvény 12″-es rögzítőrúddal és beépített buborékszintezővel rendelkezik, hogy a szintezés egyszerű és pontos legyen az érzékelő megfelelő felszereléséhez. A 12″-es rögzítő rúd az  AM-500  Net Radiometer rögzítőkeretével csatlakozik. Ez a megvásárolt rögzítőadapter nem tartalmaz érzékelőket.

 • AM-150 Albedometer napelemes tartókonzol

  Az AM-150 Albedometer napelemes rögzítőkeret az SP-722-SS modbus albedométer befogadására szolgál. Más felfelé és lefelé néző érzékelők felszerelésére is használható, mint például hőcső piranométereink és pirgeométereink, az AM-130 segítségével. Az AM-150 konzolt bifaciális napelem panelre szerelték.

 • AM-220: Infravörös szögsugármérő tartókonzol

 • AM-240: Rúd alapú rögzítőelem

  Az AM-240 rögzítőelem minden olyan Apogee termékhez illeszkedik, amelyhez rögzítőrúd is tartozik (pl. háló sugármérő, AM-130 albedométer tartókonzol). Ez a költséghatékony rögzítőelem felszerelhető árbocra vagy csőre, és beállítható úgy, hogy az érzékelő szintbe kerüljön a csavarok meghúzása előtt.

 • AM-250: Kereskedelmi szögben használható infravörös rádióméter rögzítőkeret

  Az AM-250 szögletes rögzítőkeret az Apogee Instruments Commercial-Grade infravörös radiométer (SIL sorozat) 1,3″ – 2,1″ külső átmérőjű árbocra vagy csőre való rögzítésére szolgál. A konzolt úgy tervezték, hogy az infravörös sugárzásmérőt különböző szögekben irányítsa, hogy minden alkalmazást kielégítsen.

1–16 termék, összesen 35 db