Piranométerek

Szilícium cellás piranométerek

Pontos és stabil teljes rövidhullámú sugárzás és a globális sugárzás mérésére

Rövidhullámú sugárzás adja az energiát az evapotranszspirációhoz illetve ezt lehet legkönyebben átalakítani villamos energiává. Az Apogee piranométerei megfizethető eszközök, melyek számszerűsíteni tudják ezt az energiát a szilícium-cellás fotodióda technológia segítségével. Az Apogee évek óta piacvezető ezen a területen és folyamatosan fejlesztik, finomítják a piranométerek teljesítményét, stabilitását, tartósságát és a koszinusz válaszát. Mindehhez ráadás az Apogee kiváló ügyfélszolgálata és a szenzorokhoz adott négy év garancia.

Alkalmazási területek

Apogee Instruments szilícium- cellás piranométerei mérik a beérkező rövidhullámú sugárzás, mely felhasználható mezőgazdasági , ökológiai és hidrológiai időjárási hálózatokban és napelemes rendszereknél. Az Apogee piranométerei olyan ismert gyártók meteorológiai állomásainak alapfelszereltségei, mint a Campbell Scientific , Columbia időjárási rendszerek , AgroSense, stb.

Pre-kalibrált

A szenzorok közös jellemzője a magas minőségű , szilikon-cellás fotodióda érzékelő, melyeket ellenőrzött körülmények között lettek kalibrálva, melyek visszakövethetők az ISO-osztály referencia standardok szerint, tiszta ég esetén ± 5 % bizonytalanság mellett.

Kompatibilitás

Érzékelők többféle kimenettel rendelhetők, így a legtöbb adatgyűjtőhöz használhatók. De lehetőség van kézi mérőműszert is vásárolni szenzorokhoz.

Robusztus kialakítás

Az Apogee piranométerek egy epoxi fejbe vannak ültetve, így a szenzorok időjárásállók és mentesek termikus jellegű pontosság ingadozásoktól.

Öntisztuló fej

A szabadalmaztatott kupola alakú fejről gyorsan lefolyik a víz, a kosz és az egyéb szennyeződések, ezáltal csökken a karbantartási igény és növekszi a teljesítmény.

Kitűnő koszinusz válasz

Az érzékelők a teljes napsugárzást ± 5 %-os koszinusz válasszal mérik.

Garancia és támogatás

Minden Apogee termék mögött az iparágban egyedülálló 4 év garancia és kiváló ügyfélszolgálat áll.

További információk a gyártó oldalán elérhetőek.

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Mind a(z) 8 találat megjelenítve