Sugárzás fagyérzékelők.

Helyszíni, valós idejű figyelmeztetést ad a fagyeseményekről. A  fagyérzékelőt (korábban levél- és rügy-hőmérséklet-érzékelőnek hívták) újratervezték a teljesítmény és a strapabíróság javítása érdekében.  Az új fagyérzékelő egy innovatív hőmérséklet-érzékelő, amelyet a levelek utánzására terveztek.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

  • SF-110-SS: sugárzás fagyérzékelő.

    Az SF-110-SS erősítetlen feszültségkimenettel  és kiváló minőségű kábellel rendelkezik, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik, így könnyen csatlakoztatható adatgyűjtőkhöz és vezérlőkhöz . A detektor egy precíziós termisztort tartalmaz, amely egy levelet utánoz. Az SF-110-SS közeli közelítést ad a levélhőmérsékletről, és a hőmérséklet mérési tartománya -50 és 70 C között van. A tipikus alkalmazások közé tartozik a levélhőmérséklet becslése termesztett területeken, gyümölcsösökben és szőlőültetvényekben. Az érzékelő által visszaadott levélhőmérséklet ezután felhasználható arra, hogy figyelmeztessék a termelőket a termést érő fagykárok lehetőségére. Az érzékelő IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz a fejtől 30 cm-re, hogy egyszerűsítse az érzékelő eltávolítását és cseréjét karbantartás és újrakalibrálás céljából. Míg a legtöbb felhasználó úgy dönt, hogy az SF-110-SS-t ágra vagy rúdra rögzíti cipzárral, az AM-260 rögzítőelem tartósabb rögzítési lehetőségként is használható.

  • SF-421-SS: Sugárzás fagyérzékelő (SDI-12)

    Az SF-421-SS SDI-12 digitális kimenettel  és kiváló minőségű kábellel rendelkezik, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik, így könnyen csatlakoztatható adatgyűjtőkhöz és vezérlőkhöz . A detektor egy precíziós termisztort tartalmaz, amely egy levelet utánoz. Az SF-421-SS közeli közelítést ad a levélhőmérsékletről, és a hőmérséklet mérési tartománya -50 és 70 C között van. A tipikus alkalmazások közé tartozik a levélhőmérséklet becslése termesztett területeken, gyümölcsösökben és szőlőültetvényekben. Az érzékelő által visszaadott levélhőmérséklet ezután felhasználható arra, hogy figyelmeztessék a termelőket a termést érő fagykárok lehetőségére. Az érzékelő IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz a fejtől 30 cm-re, hogy egyszerűsítse az érzékelő eltávolítását és cseréjét karbantartás és újrakalibrálás céljából. Míg a legtöbb felhasználó az SF-411-SS felszerelését választja ághoz vagy rúdhoz cipzárral, az AM-260 rögzítőelem tartósabb rögzítési lehetőségként használható.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve