CID Bio-Science

A CID Bio-Science, Inc. több mint 28 éve tervez műszereket mezőgazdasági és környezetvédelmi növénykutatáshoz. Cégünk 1989-ben alakult a legmodernebb kézi fotoszintézis rendszerünk bevezetésével. Azóta 13 műszert fejlesztettünk ki az üzem működésének mérésére, folyamatosan új innovációkat és technológiákat alkalmazva. Az Egyesült Államok csendes-óceáni északnyugati részén székhellyel rendelkező CID eszközöket 44 országban forgalmazók képviselik.

2012-ben felújítottunk egy történelmileg nevezetes épületet, hogy a székhelyünk legyen Camasban, WA, USA. Új otthonunk nemcsak közösségünk iránti elkötelezettségünket jelképezi, hanem cégünk kreatív filozófiáját is szimbolizálja: az innovatív utat követni, és elkötelezni magunkat a lehető legjobb vízió mellett, amit minden tevékenységünk során létrehozhatunk.

A CID kezdettől fogva elkötelezett a kiváló termékinnováció, a kiváló ügyfélszolgálat és a kiváló érték mellett. Lépjen kapcsolatba helyi forgalmazójával, hogy megtudja, miért bíztak a kutatók a CID Bio-Science-ben a világ legjobb hordozható műszereinek biztosításában a növénytudományi kutatásokhoz.