CID Bio-Science

A CID Bio-Science, Inc. több mint 28 éve tervez műszereket mezőgazdasági és környezetvédelmi növénykutatáshoz. Cégünk 1989-ben alakult a legmodernebb kézi fotoszintézis rendszerünk bevezetésével. Azóta 13 műszert fejlesztettünk ki az üzem működésének mérésére, folyamatosan új innovációkat és technológiákat alkalmazva. Az Egyesült Államok csendes-óceáni északnyugati részén székhellyel rendelkező CID eszközöket 44 országban forgalmazók képviselik.

2012-ben felújítottunk egy történelmileg nevezetes épületet, hogy a székhelyünk legyen Camasban, WA, USA. Új otthonunk nemcsak közösségünk iránti elkötelezettségünket jelképezi, hanem cégünk kreatív filozófiáját is szimbolizálja: az innovatív utat követni, és elkötelezni magunkat a lehető legjobb vízió mellett, amit minden tevékenységünk során létrehozhatunk.

A CID kezdettől fogva elkötelezett a kiváló termékinnováció, a kiváló ügyfélszolgálat és a kiváló érték mellett. Lépjen kapcsolatba helyi forgalmazójával, hogy megtudja, miért bíztak a kutatók a CID Bio-Science-ben a világ legjobb hordozható műszereinek biztosításában a növénytudományi kutatásokhoz.

 • Fotoszintézis mérő.

  Fotoszintézis mérő. (1)

  Hordozható gázcsere-mérés ökológia, agronómia és kertészet számára.     Precíziós gázcsere-elemzés, modulárisan megtervezve az összes helyszíni kutatási igényhez.  Valós idejű fotoszintézis mérése fotoszintézis, légzés, transzspiráció, sztóma vezetőképesség, PAR és belső CO2 mérésére.
 • Gyökér kamerák.

  Gyökér kamerák. (2)

  Miniatürizált, roncsolásmentes gyökérképalkotás növény- és terménykutatáshoz. A gyökérkutatás újragondolása.  A CID Bio-Science Narrow Gauge Root Imager segítségével a gyökérnövekedés és viselkedés nagy felbontású megfigyelése egyszerű és roncsolásmentes.
 • Levél spektrométerek.

  Levél spektrométerek. (1)

  Levélspektroszkópia gyors, roncsolásmentes növényi stresszméréshez.  Fedezze fel a modern levélspektroszkópiát.  A SpectraVue Leaf Spectrometer a beépített indexek segítségével méri az átvitelt, az elnyelést és a visszaverődést, valamint sok más növényi stressz- és pigmentindikátort.
 • Levélfelület mérők.

  Levélfelület mérők. (2)

  Gyors, nagy felbontású levélfelület mérések növénykutatáshoz.  Gyorsabban gyűjthet adatokat a terepen vagy a laborban.  A tartós és önálló CI-202 hordozható lézeres levélfelület-mérő gyakorlatilag bármilyen típusú levelet, tűt vagy magot mér.
 • Növényvédő kamerák.

  Növényvédő kamerák. (1)

  Gyors, hordozható lombkoronaelemzés környezet- és növénykutatáshoz.  Adatai új objektíven keresztül.  A CID Bio-Science Plant Canopy Imager gyerekjáték megkönnyíti az adatgyűjtést, és lehetővé teszi, hogy a fontos mérőszámokra összpontosítson.