Fotoszintézis mérő.

Hordozható gázcsere-mérés ökológia, agronómia és kertészet számára.     Precíziós gázcsere-elemzés, modulárisan megtervezve az összes helyszíni kutatási igényhez.  Valós idejű fotoszintézis mérése fotoszintézis, légzés, transzspiráció, sztóma vezetőképesség, PAR és belső CO2 mérésére.

Összesen 1 találat

 • CI-340 kézi fotoszintézis rendszer.

  Hordozható gázcsere-mérés ökológia, agronómia és kertészet számára.

  Precíziós gázcsere-elemzés, modulárisan megtervezve az összes helyszíni kutatási igényhez

  Valós idejű fotoszintézis mérése fotoszintézis, légzés, transzspiráció, sztóma vezetőképesség, PAR és belső CO2 mérése.

  A 10 rendelkezésre álló kamra opcióval, amelyeket úgy terveztek, hogy bármilyen levélmérethez illeszkedjenek, beleértve a tűlevelűeket és a kaktuszt, a CI-340 hatékonyan alkalmazható gyakorlatilag bármilyen fotoszintézis vizsgálatban.

  A 10 testreszabott szárnykamra opcióval és 4 vezérlőmodullal a CI-340 moduláris felépítése azt jelenti, hogy csak a szükséges alkatrészekért kell fizetnie.

  Az érintésmentes hőmérséklet-érzékelő roncsolásmentes mérést tesz lehetővé és szabványos mérési feltételeket biztosít.

  Könnyű, masszív konstrukció.

  A terepi vizsgálatokhoz tervezett kézi fotoszintézis rendszer hordozhatósága és tartóssága ideálissá teszi az in situ kutatásokhoz.

  Érjen el gyakorlatilag korlátlan akkumulátor-élettartamot a terepen külső, újratölthető 4400 mAh-s akkumulátorokkal, vagy használja a váltóáramú adaptert a folyamatos működéshez laboratóriumi körülmények között.

  Képes nyílt vagy zárt rendszerelemzés futtatására az Ön tanulmányi igényeitől függően.

Összesen 1 találat