Gyökér kamerák.

Miniatürizált, roncsolásmentes gyökérképalkotás növény- és terménykutatáshoz. A gyökérkutatás újragondolása.  A CID Bio-Science Narrow Gauge Root Imager segítségével a gyökérnövekedés és viselkedés nagy felbontású megfigyelése egyszerű és roncsolásmentes.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

 • CI-600. – Telepített gyökérszkenner.

  7 700 000 Ft + áfa / -tól

  A gyökérrendszer megfigyelése a növény életciklusa során kulcsfontosságú a növény általános viselkedésének és egészségének megértéséhez, valamint a termésteljesítmény javításához.
  A CI-600 egy minirizotron, amely lehetővé teszi a növénykutatóknak, növénytermesztési tanácsadóknak és gazdálkodóknak, hogy roncsolásmentes, nagy felbontású, digitális képeket rögzítsenek a talajban lévő élő gyökerekről több tenyészidőszak alatt. Tartós és könnyű, a CI-600 egy hordozható minirizotron, amely könnyen szállítható bármely szántóföldi helyre, és használható gyökércsövekkel rendelkező helyeken, különféle kezelések és körülmények között. Ingyenes gyökérelemző szoftverünk, a RootSnap! gyorsan és egyszerűen kiszámítja a paramétereket, beleértve a gyökér hosszát, területét, térfogatát, átmérőjét és elágazási szögét.

 • CI-602 keskeny nyomtávú gyökérkamera.

  Miniatürizált, roncsolásmentes gyökérképalkotás növény- és terménykutatáshoz.

  A CID Bio-Science Narrow Gauge Root Imager segítségével a gyökérnövekedés és viselkedés nagy felbontású megfigyelése egyszerű és roncsolásmentes.

  A Narrow Gauge Root Imager segítségével a létfontosságú gyökérkutatás roncsolásmentesen elvégezhető gyakorlatilag bármilyen 2” átmérőjű gyökércső beépítésnél.

  Könnyű és hordozható.

  Miután telepítette a gyökércsöveket a kívánt helyre, egyszerűen szállítsa a kézi szkennert minden helyre, hogy elkezdhesse a gyors és egyszerű méréseket.

  Lényegesen jobb beolvasási idő a CI-600-hoz képest.

  Az akár 1200 DPI-s szkennelési képességgel a Narrow Gauge Root Imager a CI-600-hoz képest kétszeres felbontásban is képes szkennelni.

  Végezzen roncsolásmentes gyökérkutatást gyakorlatilag bármilyen 2” átmérőjű gyökércső telepítésnél.

  Használja ingyenes RootSnap szoftverünket! a gyökérparaméterek gyors és egyszerű kiszámításához.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve