Levél spektrométerek.

Levélspektroszkópia gyors, roncsolásmentes növényi stresszméréshez.  Fedezze fel a modern levélspektroszkópiát.  A SpectraVue Leaf Spectrometer a beépített indexek segítségével méri az átvitelt, az elnyelést és a visszaverődést, valamint sok más növényi stressz- és pigmentindikátort.

Összesen 1 találat

  • CI-710s – SpectraVue. Levél Spektrométer.

    3 700 000 Ft + áfa / -tól

    A CI-710s SPECTRAVUE levélspektrométert úgy tervezték, hogy egyidejűleg mérje a biológiai anyagok fényátbocsátását, abszorpcióját és visszaverődését a látható és a közeli infravörös (NIR) fényt lefedő széles hullámhossz-tartományon belül. A spektrum felhasználható kémiai koncentrációk számszerűsítésére, színanalízisre, fotokémiai reakciók tanulmányozására, valamint fizikai vagy optikai tulajdonságok, például filmvastagság, törésmutató és extinkciós együttható mennyiségi meghatározására.

    Az újonnan újratervezett SPECTRAVUE Leaf Spectrometer egy teljesen új spektrométerrel (360-1100 nm) lett frissítve, hogy lehetővé tegye a teljes működést kézi kivitelben, 7 hüvelykes 1024 x 600 IPS érintőképernyővel. Ez lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot a távoli helyeken történő méréseket a beépített elemzőszoftverek teljes csomagjával.

Összesen 1 találat