Davis Instruments

Davis Instruments többféle gyorsan és egyszerűen telepíthető meteorológiai állomást kínál. Eszközei segítségével akár egy kezdő felhasználó, akár egy tudományos igényekkel bíró használó is nyomon követheti az időjárási körülmények különböző értékeit. Így a hőmérsékletet, a páratartalmat, a csapadék mennyiségét, a légköri nyomást, a napsugárzást és a szél sebességét / irányát. Az állomás méréseit fel lehet feltölteni a számítógépre és szoftverrel kielemzni.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

 • Vantage Vue

  Vantage Vue® vezeték nélküli időjárás-állomás

  120 000 Ft + áfa / -tól

  Ez a vezeték nélküli időjárás állomás pontos és megbízható időjárás megfigyelést tesz lehetővé egy mindent tartalmazó könnyen installálható rendszerben.

 • Vantage Vue® Weather Box időjárás-állomás

  Vantage Vue® Weather Box időjárás-állomás

  A Vantage Vue Weather Box egy a kategóriájában élmezőnyhöz tartozó felhő alapú vezeték nélküli időjárás megfigyelő rendszer. Remek választás azok számára, akik hitelesített adatokra kíváncsiak, egyúttal szeretnék megfigyeléseiket másokkal megosztani, illetve az adatokat összehasonlítani. Minden az eddig megszokott modellek által mért értéket ez a rendszer is méri. Kiváló lehetőség iskolák számára az időjárás megfigyelésére, vagy akár egy rendezvényszervező cég számára, hogy biztosítani tudják a megfelelő biztonságot.

   

Mind a(z) 2 találat megjelenítve