TDR mérők.

TDR mérő a talajnedvesség, hőmérséklet és elektromos vezetőképesség terepi mérésére. Bluetooth Low Energy modullal van felszerelve, és Android alkalmazás segítségével okostelefonról vagy táblagépről is működtethető.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

 • D-LOG – TDR/MUX/MPTS ESZKÖZ DEDIKÁLT MIDL-2 GPRS MODEMMEL.

  A D-LOG rendszer egy vagy több TDR/MUX/mpts mérőből és egy MIDL-2 (Multi Interface Data Logger) vezeték nélküli GPRS kommunikációs egységből áll a víztartalom, a vízkapilláris nyomás, a sótartalom (tömeges elektromos vezetőképesség) laboratóriumi vagy helyszíni monitorozására. ) és a hőmérséklet porózus testekben, különösen a talajban.

 • FOM2/MTS TEREPI TDR MÉRŐ.

  A FOM2/mts egy új TDR mérő a talajnedvesség, hőmérséklet és elektromos vezetőképesség terepi mérésére. Felváltotta a régi FOM/mts eszközt. Az új terepi műszer kisebb, könnyebb és jobb akkumulátorral rendelkezik. Bluetooth Low Energy modullal van felszerelve, és Android alkalmazás segítségével okostelefonról vagy táblagépről is működtethető.  ​A végrehajtott módosításoknak és gyártási fejlesztéseknek köszönhetően az új FOM2/mts gazdaságosabb megoldás, mint a régi FOM/mts, a mérési pontosság elvesztése nélkül .

 • TDR/MUX/mpts – 8 csatornás TDR mérő a talaj nedvességtartalmára

  1 100 000 Ft + áfa / -tól

  A TDR/MUX/mpts egy nyolccsatornás TDR mérő a porózus testek, különösen a talaj nedvességtartalmára, sótartalmára (tömeges elektromos vezetőképességgel), vízkapilláris nyomásra és hőmérsékletre. Ez a készülék belső adatgyűjtővel van felszerelve. A TDR/MUX/mpts használható laboratóriumi mérőként vagy szántóföldi monitorozásra. A MIDL-2 dedikált GPRS modemmel együtt tartalmazza a D-LOG rendszert, amelyet kifejezetten terepi megfigyelő állomásokhoz terveztek. Legfeljebb tizenhat TDR/MUX/mpts egység csatlakoztatható egyetlen mérőrendszerré az RS485 portokon keresztül.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve