Hansatech Instruments.

Műszerek fotoszintézis és légzési tanulmányokhoz.

 • Elektróda lemezek.

  Elektróda lemezek. (2)

  A Hansatech Instruments oxigénelektród tárcsa az elektrokémiai cellák speciális formája, amely Clark típusú polarográfiai érzékelőként ismert, és amely egy gyantával kötött központi platina katódból és egy koncentrikus ezüst anódból áll.
 • Fényérzékelők.

  Fényérzékelők. (3)

  A Hansatech Instruments fényérzékelőit úgy tervezték, hogy fényforrás-kalibrálást biztosítsanak mind az oxigén-, mind a fluoreszcens műszercsaládban. A Quantitherm -et a folyadékfázisú oxigénelektróda kamrákon belüli beeső fény és hőmérséklet előzetes meghatározására tervezték. Kérjük azonban, vegye figyelembe, hogy ezt az egységet nem merülő érzékelőnek tervezték, és nem szabad belemeríteni a mintába.
 • Fényforrások.

  Fényforrások. (3)

  A Hansatech Instruments fényforrásait úgy tervezték, hogy kiegészítsék az oxigénelektróda kamrák és vezérlőegységek választékát, hogy lehetővé tegyék a fotoszintézis és a légzés mérésének optimális teljesítményét és megismételhetőségét. A fényforrások vagy közvetlenül, vagy száloptikai kábeleken keresztül az elektródakamrák optikai portjaihoz vannak csatlakoztatva, így biztosítva a minta optimális megvilágítását.
 • Kiegészítők, alkatrészek.

  Kiegészítők, alkatrészek. (9)

 • Oxigénelektróda kamrák.

  Oxigénelektróda kamrák. (6)

  A Hansatech Instruments oxigénelektróda kamrái széles és változatos alkalmazást tesznek lehetővé folyadék- és gázfázisban egyaránt. Minden kamra teljesen kompatibilis az elektródavezérlő egységek termékcsaládjával.