CO2 gáz Analizátorok

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

 • EGM-5 – Mobil CO2 gázanalizátor H2O és O2 mérési lehetőséggel.

  2 364 000 Ft + áfa / -tól

  Az EGM-5 egy terepi mobil mérőeszköz, amely a CO2 pontos és megbízható mérésére szolgál. Beállítása és használata rendkívül egyszerű, innovatív Auto Zero” technológiánknak köszönhetően pedig hosszú távú stabil működést, pontosságot és kalibrálási lehetőséget kínál. Az EGM-5 csupán minimális karbantartást igényel gyári újrakalibrálás nélkül, ezáltal idő és pénz takarítható meg.

 • SBA-5 CO 2 gázelemző.

  SBA-5 CO 2 gázelemző.

  1984 óta a PP Systems számos OEM-ügyféllel áll partnerkapcsolatban, és olyan egyedi megoldásokat kínál, amelyek sokféle alkalmazásnak megfelelnek. SBA-5 CO 2 gázelemzőnk irigylésre méltó hírnevet szerzett magának, mivel kiváló minőségű, megbízható, stabil, pontos és sokoldalú. Nyomtatott áramkör lapon szállítható (a minden rendszerbe való egyszerű integráláshoz) vagy kényelmes, könnyű, masszív, eloxált alumínium házban.

 • WMA-5 CO 2 gázelemző.

  A WMA-5 az 5. generációs CO 2 gázelemzőnk, amelyet olyan alkalmazásokhoz terveztek, amelyek nagyfokú pontosságot és vezérlést igényelnek minimális karbantartás mellett.

  A WMA-5 kialakítása biztosítja a benne rejlő kalibrációs stabilitást, amelyet a gázelemző technológia terén szerzett több mint 35 éves tapasztalat igazol. Nem diszperz infravörös mérési technikát tartalmaz mikroprocesszor-alapú jelfeldolgozással, amely a CO 2 pontos mérését eredményezi . Innovatív „ Auto-Zero ” technológiánk és szigetelt, termosztatikusan vezérelt optikai munkapadunk gyors felmelegedést, hosszú távú stabilitást, pontosságot és analizátor kalibrációt biztosít. Minimálisra csökkenti a mintasejtek szennyeződésének, az infravörös forrás öregedésének, a detektor érzékenységének változásainak és az előerősítő erősítésének hatását is.

  A WMA-5 két különböző optikai asztallal szállítható, mely a kívánt tartományra vannak kalibrálva. Az egyik próbapad 30 000 ppm-ig terjedő CO 2 mérési tartományokhoz, a másik pedig 30 000 és 100 000 ppm közötti mérési tartományokhoz van optimalizálva . Azok a felhasználók, akik a gázelemzőt egy új szintre szeretnék újrakalibrálni, ez könnyen elérhető, adott optikai próbapad tartományán belül van.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve