Hordozható fotoszintézis mérő rendszerek

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

 • CIRAS-3 Hordozható Fotoszintézis-mérő berendezés.

  9 430 000 Ft + áfa / -tól

  Magas szintű kutatáshoz, nincs helyettesítője a technikai paramétereket, a pontosságot, a megbízhatóságot és a hozdozhatóságot tekintve.

  CO2 és H2O gáz analizátorok

  A szíve és a lelke a fotoszintézis rendszereknek az analizátor. Pontos, megbízható és stabil mérések és a CO2 and H2O szabályozás kritikus a magas szintű kutatásokhoz. A CIRAS-3 egy “valódi differenciális analizátor” 4 független nem-diszperzív gáz analizátorral a pontos, szimultán mérésekért, kontrollálva mind a CO2 és H2O-t.  Ez szignifikáns előny jelent a “gáz kapcsolós” rendszerekkel szemben és a legtöbb kutató számára alapvető követelmény.

  További információk a gyártó honlapján illetve az AgroSzenzor csapatától kaphatók.

 • CIRAS-4 hordozható fotoszintézis rendszer.

  A magas szintű terepkutatási tapasztalat újradefiniálása.

  A rendkívül pontos CIRAS-4 hordozható fotoszintézis rendszer egy villámgyors hordozható erőmű, amely felemeli kutatási tapasztalatait.

  Fejlett szoftvere kivételesen intuitív és testreszabható. Az érintőképernyőről kezelheti a környezeti szabályozásokat – és az adatok megtekintésének módját is.

  Használata olyan egyszerű, hogy a dobozból azonnal elkezdheti a méréseket.

 • TARGAS-1 hordozható fotoszintézis rendszer.

  CO 2 és H 2 O gázelemzés

  TARGAS-1 konzol kompakt, könnyű (2,1 kg), és masszív alumínium házba van csomagolva, ütéscsillapító poliuretán alappal, ami rendkívül robusztussá és megbízhatóvá teszi zord környezeti feltételek mellett is. Két nem diszperzív infravörös gázanalizátort tartalmaz CO 2 és H 2 O mérésére, amely biztosítja a CO2 és a H 2 O pontos mérését és szabályozását . Egy belső levegőellátó egység pontosan szabályozott referencialevegőt biztosít a levélküvetéshez, és egy másik szivattyú veszi a mintát. (analízis) levegőt a gázelemző készülékbe. Mindkét szivattyú felhasználó által vezérelt, és a pontosságot két belső elektronikus áramlásérzékelő érzékelő.

  TARGAS-1 tökéletesen alkalmas olyan alkalmazásokhoz, amelyek hordozható hatóságot, valamint minimális karbantartási fokú pontosságot és vezérlést igényelnek. A műszer kialakítása biztosítja a benne rejlő kalibrációs stabilitást, amelyet a gázelemző technológia terén szerzett sokéves tapasztalat igazol. A TARGAS-1 gázanalizátorok nem igényelnek gyakori újrakalibrálást, bár javasoljuk az időszakos ellenőrzéseket a rendszer integritásának megerősítésére. Mind a CO 2 , mind a H 2 O gázanalizátorok nem diszperzív, infravörös mérési technikát alkalmaznak, amely mikroprocesszor-alapú jelfeldolgozással párosul, hogy kiváló stabilitást és specifikációt érjen el a CO 2 és H2 tekintetében.O. Innovatív „Auto-Zero” technológiánk biztosítja a gyors felmelegedést, a hosszú távú stabilitást, a pontosságot és az analizátor kalibrálását. minimálisra csökkenti a kalibráló gázérzékenységére, a mintacellák szennyeződésére, az infravörös forrás öregedésére, az érzékelő érzékenységére és az elektronikában bekövetkezett változásokra gyakorolt ​​​​hatásokat.

  Az összes elektromos és gázcsatlakozás, az USB interfész, a tápellátás és a szárítószerek kényelmesen elhelyezve a konzol hátlapján.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve