Környezeti érzékelők és kamrák.

Terepi használatra kész plug & play tartozékok a mérési képességek bővítéséhez
és
integrált opciók a kutatási élmény további tesztreszabásához.

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

 • CPY-5 lombkorona asszimilációs kamra.

  Nettó tető CO 2 fluxus

  A CPY-5 lombkorona-asszimilációs kamránk a lombkorona nettó CO 2 fluxusának mérésére áll rendelkezésre alacsonyan fekvő növényzeten és gyümölcsön. A masszív polikarbonátból készült átlátszó kamra belsejében egy felhasználó által állítható PAR (Photosynthetically Active Radiation) érzékelő és egy levegőhőmérséklet-érzékelő található a talajfelszín közelében. A légkeverő ventilátor és az egyedi elosztórendszer biztosítja az egyenletes keringést a kamrán belül. Az alumíniumgyűrű jó tömítést biztosít a talaj felszínén vagy a gallérokon*. A vízgőz-kiegyenlítő alapfelszereltség.

 • Minta injekciós készlet.

  Kis mennyiségű mintavétel

  A PP Systems mintabefecskendező készlete egy teljesen összeszerelt és szivárgásteszttel ellátott befecskendező nyílást tartalmaz, öt tartalék válaszfallal, valamint egy abszorberot és stabilizáló alapot a nulla alapvonal létrehozásához.

  Az injekciós nyílás tartalmaz egy 9 mm-es alacsony vérzésű septumot, amely akár 50 injekciót is kibír (a gyártó specifikációi szerint), és egy vezetőlyukat, amely akár egy 22-es fecskendő is belefér.

  Az abszorber oszlop alsó, kisebb átmérőjű gázbevezető szerelvénye 1/8”-os flexibilis gázcsővel való használatra készült.

  A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy 25 injekció után cserélje ki a septumot.

 • Rovarlégzéskamra. – PP Systems.

  Rovarok légzése

  Rovarlégzéskamránk segítségével mérhetjük a kis rovarok CO 2 légzést. A rovarok könnyen bejuthatnak a kamrába, ha mindkét végén lecsúsztatják a fekete végsapkákat.

  Nincs szükség elektromos csatlakozásokra. Szó szerint „plug and play”, a fehér pneumatikus csatlakozó a CIRAS-3 hátulján található PLC „Gas” portba pattan. Az „A” feliratú rövid gázcső a kamra egyik végéhez csatlakozik.

 • SRC-2 Talajlégzéskamra.

  SRC-2 Talajlégzéskamra

  Talaj CO 2 kiáramlás

  A népszerű SRC-2 talajlégzéskamra a talaj CO 2 kiáramlásának gyors és pontos felmérésének ipari szabványa . A könnyű kamra masszív PVC-ből készült, kényelmes fogantyúval a talajfelszínen való elhelyezéshez. A rozsdamentes acél gyűrű jó tömítést biztosít a talaj felszínén vagy a gallérokon.* A beépített hőmérséklet-érzékelő méri a levegő hőmérsékletét a talajfelszín közelében, valamint egy belső ventilátor a levegő öblítésére és keverésére.

 • Stevens HydraProbe- talajérzékelő.

  A Stevens HydraProbe a legjobb tudományosan kutatott talajérzékelő, és a PP Systems mindent az egyben in situ érzékelőként kínálja, amely a nedvességtartalmát és a talaj hőmérsékletét egyaránt képes mérni. Ez a masszív szonda teljesen tömített elektronikával rendelkezik, így teljesen vízbe meríthető, valamint három erős, nem hajlító és nem korrozív rozsdamentes acél kapával.

  A legjobb eredmény elérése érdekében a 3 horgot teljesen a talajba kell tolni, amíg az érzékelő fehér teste minimális szintre nem kerül a talajfelszínnel.

 • STP-2 talajhőmérséklet szonda.

  Az STP-2 talajhőmérséklet szonda egy megbízható plug and play tartozék a talajhőmérséklet mérésére. Az elektronika rozsdamentes acél hegyes eloxált alumínium házban található. Ezt a masszív érzékelőt általában az SRC-2 talajlégzéskamrával és a CPY-5 lombkorona-asszimilációs kamrával tudja.

 • TRP-3 hőmérséklet/PAR szonda.

  A TRP-3 hőmérséklet/PAR szondánk a hőmérséklet és a PAR mérésére használható. Masszív, alumínium házból áll, fekete hab burkolattal. A TRP-3 tartalmaz gázminta csövet az infravörös gázanalizátorhoz, valamint szabványos állványmenetes rögzítőt a kereskedelemben kapható állványokhoz.

Mind a(z) 7 találat megjelenítve