Talajlégzés mérő.

Egy dedikált, önálló rendszer hosszú telepítéshez és felügyelet nélküli működéshez a talajlégzés mérésére. Ideális térbeli és időbeli elemzéshez egyaránt.
A legújabb innováció a PP rendszerekből származó talajlégzés mérésére szolgáló megbízható és tesztelt technológia hosszú sorában.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

 • CFLUX-1 automatizált talaj CO 2 fluxus rendszer.

  CFLUX-1 automatizált talaj CO 2 fluxus rendszer hosszú távra

  telepítés és felügyelet nélküli működés. NEM szükséges multiplexer!

  CIRAS-3, ÚJ CIRAS-4, EGM-5 és TARGAS-1-gyel

  Talaj és nettó ökoszisztéma CO 2 fluxuskamrák és érzékelők használatára.

  Felmérés és hosszú távú megoldások a talajra és a hálótető CO2fluxusára

  Függetlenül attól, hogy kutatásai megkövetelik valamelyik CO 2 gázelemzőnk nagy hordozhatóságát a gyors és pontos felmérési méréshez, vagy egy automatizált önálló rendszert a hosszú távú fenntartáshoz és a felügyelet működéséhez, a PP Systems megtalálja az Ön megoldását. 

   

 • EGM-5 talajlégzési rendszer.

  Bármennyire sokoldalú, akár hordozható is, az EGM-5 hordozható CO 2 gázanalizátor gyorsan a legjobb megoldásból válik a talaj CO2 kiáramlásának gyors, pontos felmérésére, megfizethető áron.

  Egyszerűen csatlakoztassa az SRC-2 Talajlégzéskamrát közvetlenül az EGM-5 konzolhoz, és valós időben tekintse meg adatait.

  Az egyes mérési sorozatok végén az egyes eredmények nagy felbontású, érintőképernyőn jelennek meg, kiválóan olvashatósággal erős napfényben.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve