Áramlásmérés.

A természetes (pl. kis vízgyűjtők) vagy műszaki (pl. hulladéklerakó) rendszerek vízháztartásának elemzéséhez elengedhetetlen a víz be- vagy kiáramlásának megbízható kimutatása. Az UGT GmbH különféle mérőrendszereket kínál különféle alkalmazásokhoz, kezdve a liziméterektől, hulladéklerakóktól, szennyvíztisztító telepektől, patakoktól és egyéb nyitott csatornáktól, valamint zárt csőrendszerektől kezdve.

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

 • UGT – Áramlásmérő rendszer adatgyűjtővel.

  Kompakt, könnyen kezelhető eszköz tömlők áramlási sebességének meghatározásához, például talajvízben végzett szivattyútesztekhez. A 2 és 48 l/perc közötti járókerekes áramlásmérő egy egycsatornás adatgyűjtővel van kombinálva, amely rögzíti az áramlási sebességet a kiválasztott mérési intervallumban. Az adatrögzítés automatikusan elindul, amint egy áramlást regisztrálnak. Az adatrögzítő kijelzőjén közvetlenül leolvasható az előző mérési intervallum értéke.

  Az adatrögzítés automatikusan elindul, amint egy áramlást regisztrálnak. Az adatrögzítő kijelzőjén közvetlenül leolvasható az előző mérési intervallum értéke.

  A miniatűr adatgyűjtőhöz tartozik egy Windows szoftver a konfigurációhoz és az adatlekérdezéshez, valamint egy 1 méteres csatlakozókábel a számítógéphez. A mérőrendszer és a tömlők gyorscsatlakozókkal kapcsolódnak egymáshoz. Ez megkönnyíti a mérő felszerelését, és probléma nélkül felhelyezhető különböző tömlőkre.

  Kis méretének köszönhetően könnyen szállítható és IP65 védelmi osztályával kültéri használatra is alkalmas.

  Előnyök:

  • könnyen használható és telepíthető
  • szállítható
  • kültéri használatra is alkalmas
 • UGT – H-flumes.

  A H-flume-okat széles körben ingadozó áramlási sebességek meghatározására fejlesztették ki, a nagyon alacsonytól a rendkívül nagy térfogatig. Például mérhetők a szezonálisan változó áramlási sebességek vagy a súlyos csapadékesemények miatti vízhozamok. Ezen túlmenően a H-füstöket mezőgazdasági és ipari vízelvezetési folyamatok kimutatására is használják. Feltéve, hogy van egy nyitott csatorna szabad kivezetéssel a kimenetnél, kiváló pontosságot biztosítanak még szennyezett vízben is. Egy előre beállított csillapítócsatorna biztosítja az áramlás egyenletes eloszlását a teljes mérési szélességben.
  A H-Flumes robusztus rozsdamentes acélból készül.
  A vízszint érzékelése érintés nélkül ultrahangos jelátalakítóval vagy kapacitív érzékelőkkel történik, amelyek V2A védőházba vannak szerelve. UGT adatrögzítőkkel kombinálva az ultrahangos jelátalakítók hőmérséklet- és szélkompenzációja az adatrögzítőben történik.

  Előnyök:

  • nagyon változó áramlási sebességekhez alkalmas
  • szennyezett vízhez alkalmas
 • UGT – KATflow 210.

  A KATflow 210-et kifejezetten a víziparban való alkalmazásokhoz tervezték, ahol vízálló és strapabíró áramlásmérőkre van szükség. A készülék különösen alkalmas elkülönített és nehezen hozzáférhető helyeken történő használatra, áramlások figyelésére és szivárgás észlelésére. A beépített, tartós akkumulátorokkal felszerelt berendezésnek köszönhetően az áramlásmentes áramlásmérő akár három hónapig is használható, további külső tápegység nélkül. A KATflow 210 háza IP 67 védelmi fokozattal rendelkezik, és különösen ütésálló IP 68 ultrahangos érzékelőkkel szállítjuk. Az ultrahangos áramlásmérő így rendkívül robusztus és ellenálló, és könnyen beszerelhető árkokban és mélyedésekben, vagy olyan területeken, ahol zord körülmények uralkodnak. Az árvízveszélyes területek sem jelentenek problémát a KATflow 210 számára.

  Előnyök:

  • hordozható és robusztus
  • Átfolyásmérő és szállítótáska kompakt készülékben
  • vezeték nélküli adatátvitel lehetséges
  • felhasználóbarát menü navigáció
 • UGT – Polikarbonát billenő számlálók.

  Ezek a 0,1 literes billenőtálca térfogatú polikarbonát billenő számlálók különösen alkalmasak kis áramlási sebességek meghatározására, és maximum 5 l/perc ürítésig használhatók. Olcsó alternatívát kínálnak a V2A billenőszámlálókhoz, de ugyanolyan időjárásállóak. Ezenkívül a V2A borravaló számlálókkal ellentétben élelmiszerbiztonságosak, ezért ivóvízbe is behelyezhetők. A térfogat 1%-a tölthető a 250 ml-es PE gyűjtőlombikba billentésenként. A billenési műveletek számát egy REED érzékelő rögzíti, amely adatgyűjtőhöz csatlakoztatható. Egyedi készülékek esetén 1 csatornás adatrögzítő (pl. Easy-log) célszerű. Kérésre a polikarbonát billenőpultok fali konzollal vagy alaptartóval is szállíthatók.

  Előnyök:

  • olcsó
  • könnyű
  • élelmiszer biztonságos
 • UGT – RBC csatorna.

  Az RBC csatornát kifejezetten kisebb patakokban való használatra fejlesztették ki (öntözőcsatornák, be- és lefolyók, árkok stb.). Ez egy egyszerű és megbízható műszer a táblába befolyó öntözéshez szükséges víz mennyiségének mérésére. A standard tartomány különböző mérési tartománnyal rendelkező mérőcsatornákat tartalmaz, 0,1-8,7 l / s és 2,0-145 l / s között.

  Kérésre nagyobb mérési tartományok is szállíthatók. A pontos mérési eredmények eléréséhez elengedhetetlen, hogy a mérőcsatorna pontosan vízszintes legyen, és a víz a mérőcsatornán akadálytalanul ki tudjon folyni a mérőcsatornából. A vízemelkedés értéke a mérőcsatorna végén található mérőműszerben (mérőhengerben) olvasható le. Az áramlási sebességet (az áramlási sebességet) szabványos képletekkel számítják ki.

  A mérőhenger leolvasása helyett nyomásérzékelőt is felszerelhet, és adatgyűjtőhöz csatlakoztathatja.
  Ez lehetővé teszi a mérés (vagy aktiválás), a tárolás és a kiolvasás automatikus végrehajtását. Az automata aknában a vízszint küszöbértékét egy nagyon precíz nyomásérzékelő rögzíti, amely adatgyűjtőhöz van csatlakoztatva.

 • UGT – V2A-acél billenő számláló.

  A V2A acélból készült billenőszámláló nagyon robusztus és inert a különböző eredetű és összetételű vízzel szemben. A stabil anyagnak köszönhetően lényegesen nagyobb kivitelek lehetségesek, mint a műanyag billenőpultoknál. Az összes áramlási mennyiség befogadására ezek a billenő számlálók a billenő tálcák széles skálájával rendelkeznek (0,1 l és 20 l között). 3 literes billenőtálca-térfogatig a billenőszámláló csatlakozóval is felszerelhető a megfelelő mintavétel érdekében.

Mind a(z) 6 találat megjelenítve