AgroSense Base – bázisállomás V2.

500 000 Ft + áfa / -tól

Mérhető tényezők: légnyomás, levegőhő- és páratartalom, szélsebesség, szélirány, besugárzás, talajhőmérséklet, NDVI, növényhőmérséklet, stb.
Alkalmazási területek:
 meteorológiai állomás, intenzív növénytermesztés, öntözésvezérlés.

Leírás

A mérések teljes biztonságban, SDI-12 szenzorok

A legújabb állomásunkban egy kivehető memóriakártyán is tárolódnak az adatok, így bármilyen körülmények között is biztonságban vannak a mérési adatok. Ráadásul most már SDI-12 kommunikációs szabvánnyal kommunikáló szenzorok is csatlakoztathatók az állomáshoz.

Minimális telepítési feltételek

Az AgroSense Bázis egy olyan meteorológia állomás, amely saját napelemes tápellátással rendelkezik, így az év teljes időszakában gondozásmentesen működtethető. Az eszköz alapára magában foglalja a telepítéshez szükséges rudazatot, a napelemet, az antennákat, egy külső léghőmérséklet- és relatív páramérőt, illetve légnyomásmérőt. Az AS Bázis tovább bővíthető szélirány/erősség, csapadékmérő, besugárzásmérő és egyéb szenzorokkal.

Online meteorológia állomás

Az összegyűjtött adatokat GPRS hálózaton, biztonságos adatkapcsolaton keresztül juttatja el a szerverre, ahonnan az adatok webböngészővel hozzáférhetők, illetve riasztások beállítására is lehetőség van. A begyűjtött információkhoz adatforgalom-minimalizált módon okostelefonos applikációval is hozzá lehet férni.

AgroSense Node-okkal tovább bővíthető

A bázisállomás 64db, maximum 900m-re lévő AgroSense Node adatait tudja összegyűjteni és továbbítani. Az így kialakított mérőrendszer nagyszerű megoldást ad szabadföldi vagy melegházi növénytermesztésben a környezeti adatok, az öntözés vagy a tápanyagellátás térben elosztott monitorozására.

Magyar fejlesztés

Az AgroSense rendszert a 2014-es Hódmezőgazda kiállításon innovációs díjjal jutalmazták, a 2015-ös AGROmash Expon Prémium oklevéllel, A TiJöttök Projektversenyen az Agrár és Élelmiszeripari kategória I helyével.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AgroSense Base – bázisállomás V2.” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…