AgroSense Base – meteorológiai állomás.

380 000 Ft + áfa / -tól

Mért tényezők: légnyomás, levegőhő- és páratartalom, szélsebesség, szélirány, besugárzás, talajhőmérséklet.
Alkalmazási területek:
 meteorológiai állomás, intenzív növénytermesztés, öntözésvezérlés.

Leírás

Minimális telepítési feltételek

Az AgroSense Base egy olyan meteorológiai állomás, amely saját napelemes tápellátással rendelkezik. Így az év teljes időszakában gondozásmentesen működtethető. Az eszköz alapára magában foglalja a telepítéshez szükséges rudazatot, a napelemet, az antennákat, egy külső léghőmérséklet- és relatív páramérőt, illetve légnyomásmérőt. Az AS Bázis tovább bővíthető szélirány/erősség, csapadékmérő, besugárzásmérő és egyéb szenzorokkal.

Online meteorológiai állomás

Az összegyűjtött adatokat GPRS hálózaton, biztonságos adatkapcsolaton keresztül juttatja el a szerverre, ahonnan az adatok webböngészővel hozzáférhetők, illetve riasztások beállítására is lehetőség van. A begyűjtött információkhoz adatforgalom-minimalizált módon okostelefonos applikációval is hozzá lehet férni.

AgroSense Node-okkal tovább bővíthető

Az AgroSense Base 64db, maximum 900m-re lévő AgroSense Node adatait tudja összegyűjteni és továbbítani. Az így kialakított mérőrendszer nagyszerű megoldást ad szabadföldi vagy melegházi növénytermesztésben a környezeti adatok, az öntözés vagy a tápanyagellátás térben elosztott monitorozására.

Magyar fejlesztés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AgroSense Base – meteorológiai állomás.” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…