Apogee- S2-412-SS lefelé-néző NDVI Szenzor – SDI-12.

180 000 Ft + áfa / -tól

Az S2-412-SS NDVI lefelé néző érzékelő egy egyedülálló kétcsatornás érzékelő 650 nm (piros) és 810 nm (NIR) mérésére, és saját tápellátással rendelkezik. Az érzékelő masszív, teljesen alámeríthető alumínium házzal rendelkezik, amely a zord körülményeknek is ellenáll, valamint kiváló minőségű kábel, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik, így könnyen csatlakoztatható az adatgyűjtőkhöz és a vezérlőkhöz. Az érzékelőkábel IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz, amely egyszerűsíti az érzékelő eltávolítását és cseréjét az állandó telepítésekből karbantartás és kalibrálás céljából. Az NDVI érzékelők tipikus alkalmazásai közé tartozik az üzemi előtetők mérése. Az NDVI a növény lombkorona levélterületéhez és a lombkorona leveleinek klorofilltartalmához kapcsolódik, és gyakran használják a tavaszi zöldedés és az őszi öregedés monitorozására.

Ennek az érzékelőnek analóg változata (S2-112) az érzékelőfejtől 30 cm-re elhelyezett beépített kábelcsatlakozóval érkezik, amely akár szabványos, hosszúkábeles pigtail-érzékelőként használható, akár a microCache Bluetooth Micro Loggerrel használható a csatlakozó kicsavarásával. dobja el a kábel hosszú részét, majd csavarja az érzékelőt a microCache csatlakozó csatlakozójához.

Leírás

Kalibrációs tényező (az érzékenység recipricuma): Egyedi minden egyes érzékelőhöz, és a firmware-ben tárolva.

Kalibrálási bizonytalanság :± 5 %

Kimenet: SDI-12

Tápellátás 5,5–24 V DC

Hullámhossz-tartományok
Zöld detektor = 650 nm, 10 nm-es teljes szélességben;
Sárga detektor = 810 nm, 10 nm-es teljes szélesség fele-maximummal.

Mérési tartomány: 2x teljes napfény

Mérési ismételhetőség: Kevesebb, mint 1 %

Hosszú távú drift: Kevesebb, mint 2 % Évente

Válaszidő: Kevesebb, mint 0,6 s

Irányított (Coszinusz) válasz
±4 s˚ 42˚ ;
± 5 % 75˚ zenitszögnél

Hőmérsékletreakció: Kevesebb, mint 0,1 %

Szenzortest: Eloxált alumínium test akril diffúzorral

IP-besorolás IP68

Működési környezet -40-70 C; 0-100 % relatív páratartalom

Méretek: 30,5 mm átmérő, 37 mm magasság

Tömeg (5 m kábellel): 140 g

Kábel 5 m árnyékolt, csavart érpárú vezeték; TPR kabát (nagy vízállóság, magas UV-stabilitás, rugalmasság hideg körülmények között); ónozott vezetékvég; rozsdamentes acél (316), M8 csatlakozó

4 év anyag- és gyártási hibákra