Cukrász refraktométer PAL-Pâtissier

Ft 193.827 + áfa / -tól

ÚJ PAL sorozat, PAL-Pâtissier bemutatkozás a cukrászok számára. A PAL-Pâtissier kettős Brix és Baume skálával rendelkezik, ez az ideális refraktométer az édességek főzéséhez. Széles, 0,0-85,0 Brix tartományban mérhető.

Leírás

Modell PAL-Pâtissier
Kat.sz. 4508
Skála: Brix, cukor Baume
Tartomány: Brix : 0,0-85,0 %.
Cukor Baume : 0 és 45° között
Felbontás Brix : 0,1 %
Cukor Baume : 1°
Pontosság: Brix : ±0,2 %
Cukor Baume : ±1°

Mintavétel mennyisége 2-3 csepp
Mérési idő Körülbelül 3 másodperc
Tápegység 2 × AAA elem
Nemzetközi védelmi osztály IP65 Vízálló
Méretek és súly 5,5 × 3,1 × 10,9 cm 100 g (csak a főegység)