DASHI Brix-só mérő PAL-DASHI Master

A dashi sótartalmának és koncentrációjának mérése egyetlen készülékkel
A dashi különböző összetevők, például moszat és bonitópehely főzésével készül, és a levesek, valamint a tekercses omlettek alapja. A dashi készítésénél a mesterember tapasztalata és intuíciója számít, de a PAL-DASHI Meister készülékkel történő méréssel számszerűen ellenőrizheti a nem egyértelmű ízeket és közelebb kerülhet az ideális ízhez.

Leírás

Modell: PAL-DASHI Meister
Kat.sz.: 4943
Skála: Brix, Sókoncentráció % (g/100g)
Tartomány: Brix : 0,0-25,00%, Sókoncentráció : 0,00-15,00%

Felbontás:
Mód HH
Brix : 0,1%
Sókoncentráció : 0.1%

TT mód:
Brix : 0,01% Sótartalom
Sókoncentráció : 0.01%

Pontosság:
HH mód
Brix : ±0.2%
Megjelenített érték : ±0,1% (0,0-2,8%-os sókoncentráció esetén)
Relatív pontosság : ±5% (2,9-9,9%-os sókoncentráció esetén)
Relatív pontosság: ±10% (10,0-15,0%-os sókoncentráció esetén)

TT mód:
Brix : ±0,10%
Megjelenített érték : ±0,05% (0,00-0,99%-os sókoncentráció esetén)
Relatív pontosság : ±5% (1,00 és 9,99% közötti sókoncentráció esetén)
Relatív pontosság: ±10% (10,00-15,00%-os sókoncentráció esetén)

*Szacharózoldatban és nátrium-klorid-oldatban (20°C)

Mintavételi térfogat 2-3 csepp
Mérési idő:
MódHH : Kb. 3 másodperc
ModeTT : Kb. 8 másodperc
Tápegység 2 × AAA elem
Nemzetközi védelmi osztály: IP65 Vízálló
Méretek és súly: 5,5 × 3,1 × 10,9 cm 100 g (csak a főegység)