Data Trac 3. – szoftver.

96 000 Ft + áfa / -tól

Van, hogy minden adat, amit talajnedvességmérés közben kap, helyes és értelmezhető. De hogyan lehet gyorsan és érdemben rendezni őket? Használja a Data Trac 3 szoftvert, melynek segítségével a végtelen számú oszlopokat és sorokat könnyedén egyszerűen értelmezhető grafikonokra alakíthatja át!

Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A Data Trac 3 funkciói:

[unordered_list style=”bullet”]

  • Trendek és összefüggések vizsgálata valós időben.
  • Állítsa be a dátumtartományokat, adjon hozzá vagy vegyen el adatokat egyes szenzorokból, változtassa a célsávokat, hogy az eredményeket megjelenítse és vizsgálhassa!
  • A DataTrac növelő eszközeivel adatfolyamokat kombinálhat és reprezentatív mutatókat követhet le. Például a gőznyomás deficit értékeit is kijelezheti, nem csak a hőmérsékletét és a nedvességtartalomét, vagy kirajzolhatja a referencia evapotranszspirációt, illetve a növekedési foknapokat (Growing Degree Day, GDD), a diszponibilis vizet, továbbá a pórusvíz elektromos vezetőképességét, stb.
  • A „virtuális szenzorral” hozzáadható a hiányzó információ, amire szükség van. A csapadék például mérhető mindössze egyetlen naplózón, és ezt az adatfolyamot „virtuális szenzorként” használhatja az adott helyszín összes szenzorán.
  • Automatikusan gyűjthet adatokat az Em50G és Em50R naplózókról. Minden adat – ideértve a manuálisan gyűjtött adatokat is – automatikusan, kronológiai sorrendben hozzáadódik a fájljaihoz.
  • Tekintse meg adatait valós időben! A Data Trac 3 automatikusan frissül, működés közben és minden indításkor.
  • Egészítse ki az adatfolyamot megjegyzésekkel és ötletekkel! A megjegyzések és az emlékeztetők segítségével értelmet adhat egy növekedési időszak adatainak később.
  • Oktassa és tájékoztassa csapatát hatékonyan! A Data Trac 3 grafikonjai csökkentik a talajnedvesség adatok értelmezéséhez szükséges időt és szakértelmet.
  • Ennyi adattal rengeteg idő eltelik pusztán a fel- és lefelé görgetéssel. A Data Trac 3 segítségével az adatok grafikusan elemezhetők, így a jelenségekre adható válaszok és a váratlan bepillantások sokkal hamarabb észlelhetők.

[/unordered_list]

További információk

MINIMÁLIS RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Operációs rendszer: Windows XP. Processzor: Pentium IV / Atom. RAM: 512 MB. Szabad hely a merevlemezen: 1 GB. Monitor: 1024 x 768 felbontású

JAVASOLT RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Operációs rendszer: Windows XP / Windows 7. Processzor: Pentium Core 2 Duo. RAM: 2 GB. Szabad hely a merevlemezen: 20 GB. Monitor: 1280 x 1024 felbontás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Data Trac 3. – szoftver.” értékelése elsőként