Digitális kézi „Zseb” IR Érettségmérő PAL-HIKARI

A PAL-HIKARI Ripeness a PAL sorozatban jelent meg

A gyümölcs-, zöldség érettsége úgy mérhető, hogy a gyümölcsöt a mintafelületre helyezzük anélkül, hogy vágni vagy préselni kellene.
Nem igényel több körülményes törlést és tisztítást minden mérés után.
Ezt a terméket a Nemzeti Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kutatószervezet (NARO) kutatási eredményeinek felhasználásával fejlesztették ki.

Leírás

Műszaki adatok
Modell PAL-HIKARI Érettség
Cat.No. 8460
Mérési tétel Érettség (%), hőmérséklet (℃)
Mérési gyümölcs Arany kivi
Shine Muskotály szőlő
Őszibarack
Mandarin narancs
datolyaszilva
körte
Delaware szőlő
lime
Paradicsom
zöld alma
Alma
szilva
hagyma
Hatótávolság Érettség: 0-100%
Felbontás Érettség: 1,
hõmérséklet: 0,1 ℃
Pontosság Érettségi pontosság: ±5%
A pontosságot a termék típusa és a mérési környezet befolyásolhatja
Ismételhetőség Érettség: ± 2%
Hőmérséklet kompenzáció 5,0–35,0 ℃
Tápegység 2 x AAA alkáli elem
Nemzetközi Védelmi Osztály IP64
Méretek és súly 61 (Sz) × 64 (Mé) × 115 (Ma) mm, 153 g (csak a fő egységen)

Érdekelhetnek még…