EosAC-T/O | Automatizált talajáramlási kamra (20 cm)

ÚJ eosAC-T/O | Automatizált talajáramlási kamra (20 cm)

Az eosAC-T/O egy sokoldalú, automatizált kamra több fajra kiterjedő talajgáz-áramlás mérésére (beleértve a CO2-t, CH4-et és N2O-t). Az eosMX recirkulációs multiplexer segítségével akár 16 kamra is csatlakoztatható egyetlen gázelemző készülékhez. Az eosAnalyze szoftver lehetővé teszi a gázáramlási adatok gyors és egyszerű feldolgozását bármely Windows-alapú számítógépen.

Információt keres az eosAC korábbi modelljéről? Kattintson ide a kézikönyv, a műszaki specifikációk és egyéb információk megtalálásához.

Lehetséges Alkalmazások

Zökkenőmentes Integráció Különböző GHG Készülékekkel

Az eosAC-T/O tervezésénél a rugalmasságot tartották szem előtt. Zökkenőmentesen integrálható az ABB-LGR , Gasmet és Picarro gázelemző készülékekkel. Az eosLink-AC szoftverünk közvetlenül ezeken a kompatibilis analizátorokon fut, és lehetővé teszi a felhasználók számára az automatikus mérések ütemezését és testreszabását. Az eosAC-T/O más üvegházhatású gázelemző készülékekkel is kompatibilis a Campbell Scientific CR1000X vagy CR6 dataloggeren keresztül. Lépjen kapcsolatba velünk, ha többet szeretne megtudni az eosAC kamrák és az eosMX multiplexer dataloggerrel és harmadik fél analizátorával való használatáról.

Robusztus, időjárásálló kialakítás

Az eosAC-T/O robusztus kialakítása ellenáll a hónapokig tartó folyamatos használatnak a legkülönbözőbb zord körülmények között, és cserélhető alkatrészekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a problémamentes javítást a terepen. A kamra kis helyigénye és nyitómechanizmusa lehetővé teszi, hogy olyan helyszíneken is bevethető legyen, ahol a hely korlátozott. Az eosAC-ot a pontos mérések szem előtt tartásával tervezték, és úgy alakították ki, hogy biztosítsa a kiváló minőségű adatrögzítést. A kamra lassú emelése és süllyesztése kiküszöböli a nyomáshatásokat, a szellőztetett kialakítás egyenletes légköri nyomást biztosít a minták visszadiffúzió általi károsodása nélkül, a gázbevezető/visszavezető hurok pedig elősegíti a hatékony keveredést.

Testreszabható automatizált mintavételezés és adatelőfeldolgozás

Az eosAC-T/O és a hozzá tartozó eosLink szoftver automatizálja a mintavételt és az adatok előfeldolgozását, így a kutatók időt takaríthatnak meg. Minden kutatási helyszín egyedi, ezért a kamrás mérési ciklusok teljes mértékben testre szabhatók. Az eosLink szoftverrel a felhasználók meghatározhatják a kamra nyitásának és zárásának időtartamát, valamint a mintavételi események közötti gázvezeték-tisztításokat. Az eosLink szoftver rendszerezi az adatokat, így minden egyes mérés automatikusan ahhoz a kamrához rendelhető, amellyel gyűjtötték, és a kamrás mérés időbélyegét az analizátorral egyezteti.

Fluxusszámítási szoftver

Az Eosense szeretne segíteni Önnek abban, hogy gyorsabban jusson el kutatási kérdései lényegéhez, ezért hoztuk létre az eosAnalyze szoftvert. Alapjában véve az eosAnalyze egy hatékony eszköz a fluxuskamra-adatok gyors és egyszerű feldolgozására és elemzésére. A szoftver segítségével a felhasználók gyorsan meghatározhatják a Keeling-diagram metszéspontjait (izotópfluxus mérések esetén), és integrálhatják a perifériás méréseket, beleértve a hőmérsékletet, a nedvességet és a fotoszintetikusan aktív sugárzást (PAR). Az adatok könnyen importálhatók az eosAnalyze programba közvetlenül a kompatibilis analizátorokból, így maximális rugalmasságot és hasznosságot biztosítva a felhasználók számára.

Kategória:

Leírás

MŰSZAKI JELLEMZŐK

Hardver

Burkolat:

Alumínium/Acrylic/ABS

Gázvezetékek:

Bev-A-Line®
(PTFE választható)

Kiegészítő érzékelőnyílások:

1

Méretek

Kamra térfogata (V):

4756 cm3

Kitett talajfelület (SA):

320 cm2

Hatótávolság (a kamra és az analizátor között):

30 m

Teljes méret (max. hosszúság x szélesség x magasság):

Zárva: 38 x 24 x 24 cm
Nyitva: 38 x 24 x 47 cm

Súly:

5 kg

Működési környezet

Hőmérséklet:

0 és 50 C között

Páratartalom:

0-100% RH
nem kondenzáló

Környezeti érzékelők

Levegő/Kamra hőmérséklet:

0-50 C

Barometrikus nyomás:

30 és 110 kPa között

Kiegészítő érzékelők (opcionális)

Talajhőmérséklet:

-40-60 C

Talajnedvesség (VWC):

0,0 és 1,0 m3/m3 között

PAR:

0-4000 μmol m-2 s-1

Teljesítmény

Működési feszültség:

12-15 V DC

Üzemi teljesítmény (mozgásban)

< 7,2 W (0,6 A)

Üzemi teljesítmény (zárva/nyitva)

< 1 W (0,1 A)

Egyéb jellemzők (opcionális)

Külső:

átlátszó vagy átlátszatlan

Gallér magassága:

10 cm
20 cm

Kamrás fogantyú:

felmérési mérésekhez