EosMX | Hordozható keringtető multiplexer

ÚJ eosMX | Hordozható keringtető multiplexer

  • Rugalmas rendszer akár 64 kamra befogadására is alkalmas
  • Hordozható, terepi használatra alkalmas kialakítás
  • Zökkenőmentes integráció a vezető GHG analizátorokkal és adatgyűjtőkkel
  • Testreszabható automatizált mintavételezés és adatelőfeldolgozás

Páratlan testreszabhatóság és rugalmasság

Az új eosMX hordozható, recirkulációs multiplexer páratlan sokoldalúságot és testreszabási lehetőségeket kínál, így Ön a terepi helyszínre és a kutatási kérdéseire szabott rendszert építhet.

Válasszon a 8 vagy 16 portos változat közül, és csatlakoztasson akár 4 eosMX egységet, hogy egyetlen gázelemzővel akár 64 helyről is koordinálhassa a méréseket.

Keverje össze az átlátszó vagy átlátszatlan eosAC-LT/LO vagy eosAC kamrákat, vagy használja az eosMX-et az inkubációs kísérletekhez szükséges mintavétel automatizálására. Az eosMX lehetővé teszi a kézi kamrás mérések koordinálását is akár a laboratóriumban, akár a terepen.

Hordozható, terepi használatra kész kialakítás

Az eosMX-et hordozhatóságra és hosszú távú telepítésre egyaránt tervezték, lehetővé téve a folyamatos mérések gyűjtésének egyszerű automatizálását akár 64 helyszínen a terepen. Ennek a recirkulációs multiplexernek a háza por- és időjárásálló, ugyanakkor könnyen hordozható a terepre. Az eosMX kamra csatlakozónyílásai nikkelezett sárgarézből készültek, hogy ellenálljanak a korróziónak és a rozsdának a maximális tartósság érdekében. A készülék 12-15 V-os egyenáramú tápcsatlakozóval is rendelkezik, amely kompatibilis a távoli terepi helyszíneken történő használatra szolgáló napelemes berendezésekkel.

Az eosMX kialakítása révén a beállítás gyerekjáték. A műszer kamracsatlakozó nyílásai a könnyű telepítés érdekében lépcsőzetes elrendezésűek, és a push-to-connect szerelvényeknek köszönhetően a rendszer telepítése gyors és egyszerű.

Zökkenőmentes integráció a vezető gázelemzőkkel és adatgyűjtőkkel

Az eosMX tervezésénél a rugalmasságot tartották szem előtt. A gázelemző készülékek széles skálájával kompatibilis, így a rendszert olyan gázfajták mérésére szabhatja, mint a CO2, CH4, N2O, NH3, szénizotópok és még sok más! A rendszer zökkenőmentesen integrálható az ABB-LGR , Gasmet és Picarro gázelemzőkkel, és beépített képességgel rendelkezik adatgyűjtőkkel és más, harmadik féltől származó gázelemzőkkel való használatra.

Testreszabható automatizált mintavételezés és adatelőfeldolgozás

A mellékelt eosLink szoftver automatizálja a mintavételt és az adatok előfeldolgozását, így a kutatók időt takaríthatnak meg. Minden kutatási helyszín egyedi, ezért a kamrás mérési ciklusok teljes mértékben testre szabhatók. Az eosLink szoftverrel a felhasználók meghatározhatják a kamra nyitásának és zárásának időtartamát, valamint a mintavételi események közötti gázvezeték-tisztításokat. Az eosLink szoftver rendszerezi az adatokat, így minden egyes mérés automatikusan ahhoz a kamrához rendelhető, amellyel gyűjtötték, és a kamrás mérés időbélyegét az analizátorral egyezteti. Az adatok ezután közvetlenül importálhatók az ingyenes eosAnalyze fluxusszámító szoftverünkbe.

Kategória:

Leírás

Műszaki jellemzők

Általános

Méretek:

(H × B × K) 53 x 41 x 20 cm
(21 x 16 x 8 in)

Súly:

11,3 kg (25 font)

Üzemi hőmérséklet:

0 – 45 °C

Terület lefedettsége

Maximális sugár az eosMX-től a kamrákig:

30 m

A mérési kör maximális átmérője:

60 m

Teljesítmény

Működési feszültség:

12-15 V DC

Működési teljesítmény (csúcs):

~4 W (16 port)

Működési teljesítmény (üresjáratban):

~2 W (16 port)

Kommunikáció

Szükséges portok:

PC / analizátor: 1 x
USB
Adatgyűjtő: 3 x
RS485

Analóg bemenetek:

4x 0-5 V (10 bites)

Csatlakozási portok:

(*kompatibilis csatlakozók szükségesek):

*USB-B
Lezárt csatlakozó PC vagy analizátor vezérléséhez
*M12-A 8P F
Lezárt csatlakozó a soros kommunikáció átviteléhez
(RS485) a datalogger vezérléséhez
*M12-A 5P F
Zárt csatlakozó 0-5V-os analóg bemenethez