HH2 – nedvességmérő.

Kategória: Címke:

Leírás

  • A víztartalom azonnali kijelzése
  • Olvassa az ML3, SM150T, PR2 (analóg és SDI-12) vagy WET érzékelőt
  • Akár 1500 időbélyegzett leolvasást tárol

A HH2 nedvességmérő egy sokoldalú leolvasó egység Delta-T talajnedvesség-érzékelőkkel való használatra. Használható a PR2 Profile Probe (analóg és SDI-12* változat), ML3 ThetaProbe, SM150T és WET érzékelőkkel.

A HH2 leolvasó egység lenyűgöző funkcionalitást kínál egy kompakt, kézi egységben, amelyet terepi használatra terveztek. A leolvasott értékek az LCD-n jelennek meg, és a memóriában tárolhatók későbbi számítógépre való letöltés céljából.

Az egység egy kézzel is kezelhető a terepen való kényelem érdekében. Minden időbélyegzett leolvasás tartalmaz egy egyedi mintaszámot, egy parcellaazonosító számot (A-tól Z-ig) és egy érzékelő helyének számát (1-től 255-ig).

A HH2Read Windows PC-szoftver adatimportáló varázslót biztosít az Excelbe vagy más számítógépes táblázatkezelő csomagokba, illetve öntözési ütemező programokba történő közvetlen letöltéshez. Alternatív megoldásként az adatok vesszővel elválasztott ASCII adatfájl (.CSV) formátumban is letölthetők.

Az adatok átvitele a számítógépre az egyes egységekhez mellékelt RS-232 kábel segítségével történik. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a legtöbb PC-n már nincs RS232 port; USB csatlakozáshoz USB-RS232 adapterkábel szükséges (lásd a Tartozékok részt).

*Kérjük, vegye figyelembe, hogy a HH2 csak SDI-12 digitális adatokat olvas ki a PR2 SDI-12 szondáról – ez nem egy általános célú SDI-12 mérő.