Leírás
MASTER-Ramen M modell
Kat.sz. 2653
Tartomány:
Leves : 0~33.0%.
Kansui Baume : 0.0~10.0
Pontosság:
Leves : ±0,25%
Kansui Baume : ±0.5
Ft 83.572 + áfa / -tól
Ez az alapvető elem a Ramen gyűrődéséhez.Ez a modell nem csak a leves és a Tare koncentrációját tudja mérni, hanem a tészta készítése során használt kansui mennyiségét is. Ez a modell nem rendelkezik az automatikus hőmérséklet-kompenzáció és a vízállóság funkcióval. Ezekhez a funkciókhoz kérjük, válassza a MASTER-Ramen α-t.
*A használati útmutató csak japán nyelven érhető el
MASTER-Ramen M modell
Kat.sz. 2653
Tartomány:
Leves : 0~33.0%.
Kansui Baume : 0.0~10.0
Pontosság:
Leves : ±0,25%
Kansui Baume : ±0.5
A cookie-k segítenek egy jobb minőségű oldal biztosításában. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Bővebb információk
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.