Mini disk Infiltrometer

134 000 Ft + áfa / -tól

MINI LEMEZES INFILTROMÉTER
Telítetlen hidraulikai vezetőképesség

NE CIPELJE TOVÁBB A NEHÉZ KUTATÁSI MŰSZEREKET

A beszivárgás és a telítetlen hidraulikus vezetőképesség megértése egy nagy kutatási területen nehéz lehet. Minél térben változékonyabb a talaj, annál több mérést kell végeznie.  A hagyományos feszültséges beszivárgásmérők nehezek, bonyolultak, és a működtetésükhöz szinte szakértőre van szükség, ami korlátozza az elvégzendő méréseket. Valami egyszerűbbre van szüksége. Bemutatjuk az olcsó, ultrakompakt Mini Disk Infiltrométert.

Az egyszerűség megoldja a bonyolultságot

A Mini Disk Infiltrometer jobb átfogó képet nyújt a kutatási helyszínről, mivel kevesebb idő, erőfeszítés és pénz árán több adatot szolgáltat. Hihetetlenül egyszerű beállításának és kompakt méretének köszönhetően ideális terepi mérések elvégzéséhez. Csak bedobja a hátizsákjába egy üveg vízzel együtt, és máris magával viheti abszolút bárhová. Világszerte tudósok ezrei támaszkodnak az olcsó Mini Disk Infiltrometerre az olyan összetett problémák megértésében, mint a talaj hidrofobicitása, a beszivárgás, az öntözőrendszerek tervezése, az erózióveszély értékelése és az égés súlyossága.

Telítetlen hidraulikus vezetőképesség két egyszerű lépésben

A Mini Disk Infiltrométert úgy terveztük, hogy a leggyorsabb és legegyszerűbb módja legyen a telítetlen hidraulikus vezetőképesség és a beszivárgási sebesség vizsgálatának. Nincs bonyolult beállítás. Csak töltse meg a tartályt, állítsa be a szívást, és kezdje el mérni a beszivárgást. Még csak előzetesen sem kell telíteni a tányért.

Nincs olyan hely, ahová ne férne be

A Mini Disk Infiltrometer olyan kicsi és kompakt, hogy egy hátizsákba is betehető, és könnyen szállítható olyan helyekre, amelyek nehezen hozzáférhetőek. Nem kell azon aggódnia, hogy kitalálja, hogyan szállítsa a vizet a helyszínre. Az állítható feszítés és a szinterezett érintkezőlemez biztosítja a telítetlen hidraulikus vezetőképesség megbízható mérését. Nem mellesleg, az elektronika és a mozgó alkatrészek hiánya azt jelenti, hogy sehol sem fog találni olcsóbb és kevésbé karbantartandó rendszert.

A nagyszerű dolgok kis csomagokban érkeznek

Teljesebb képet kaphat a nagymértékben változó telítetlen hidraulikus vezetőképességről az infiltrométerrel, amely több mérést biztosít kevesebb idő, kevesebb erőfeszítés, kevesebb szakértelem és kevesebb pénz árán. Egyszerűsítse kutatását a Mini Disk Infiltrometerrel. Nincs hozzá fogható.

Jellemzők összefoglalása

  • A telítetlen hidraulikus vezetőképesség és a beszivárgási sebesség gyors vizsgálata
  • Kompakt és egyszerű
  • Gyors beállítás
  • Egyszerű számítások
  • Megbízható
Cikkszám: 40300 Kategória:

Leírás

MŰSZAKI JELLEMZŐK

Fizikai specifikációk

Méretek:

Magasság: 32,7 cm (12,9 in)
Átmérő: 3,1 cm (1,2 in)

Tartály kamra:

Térfogat: 95,0 ml

Szívási tartomány:

Minimális: 0,5 cm (0,2 in)

Maximális: 7,0 cm (2,8 in)

Mariotte kamra:

Térfogat: 40,0 ml

Rozsdamentes acél lemez:

Magasság: 3,0 mm (1,2 in)
Átmérő: 4,5 cm (1,8 in)

Egyéb

Megfelelőség

EM ISO/IEC 17050:2010 (CE-jelölés)

GSA