NDVI érzékelő -felfelé néző

361 000 Ft + áfa / -tól

NDVI érzékelő

A METER-nél úgy gondoljuk, hogy kevesebb időt kell a bonyolultsággal töltenie, és több időt kell azzal töltenie, ami számít. Az Apogee NDVI-érzékelők könnyen kezelhetők. És a legjobb rész? Előre be vannak konfigurálva a ZENTRA rendszerrel való használatra, így azonnal működőképesek.

Alacsony költség-alacsony karbantartás

Azáltal, hogy csak két releváns sávra összpontosítunk, pontos, többsávos radiométert készíthetünk a teljes spektrumú spektroradiométerek árának töredékéért. Az Apogee NDVI-érzékelők olyan többsávos radiométerek, amelyek a rendkívül strapabíró formát kifinomult felhőadat-szolgáltatással kombinálják, így verhetetlen ár-teljesítmény arányt biztosítanak. Elég olcsók ahhoz, hogy egyszerre több érzékelőt telepítsen, így maximalizálhatja a térbeli lefedettséget, és feltárhatja a lombkorona szerkezetének és működésének térbeli és időbeli változékonyságát.

Hónapokra vagy akár évekre telepíthető

A legtöbb spektrométer érzékeny és drága, ami kockázatossá teszi a hosszú távú terepi telepítést. Az Apogee NDVI-érzékelőket úgy tervezték, hogy hosszú távon ki legyenek téve az elemeknek. Az epoxi töltésű, tartós házba zárt érzékelők víz- és időjárásállóak, és teljesen zárt optikával rendelkeznek. Kerítésoszlopra, állványra vagy meteorológiai toronyra szerelhetőek. Elég strapabíróak ahhoz, hogy egy teljes tenyészidőszakon át vagy még tovább a mezőn hagyja őket.

Terepre kész és radiometrikusan kalibrált

Minden érzékelő radiometrikusan kalibrálva van egy NIST-követhető szabvány szerint. A leolvasott értékek a sugárzási fluxussűrűség mértékegységében jelennek meg. A kalibrációs információk az érzékelő fedélzetén tárolódnak, így nem kell aggódnia a kalibrációs együtthatók nyomon követése miatt.

Adatgyűjtés és távoli felügyelet

A munkafolyamatok egyszerűsítése érdekében az Apogee NDVI-érzékelők plug-and-play módon csatlakoztathatók a ZL6 adatgyűjtőkhöz, ami automatikus érzékelőfelismerést és nulla programozást jelent. A ZENTRA Cloud lehetővé teszi a távoli helyszínek közel valós idejű monitorozását bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközről. Figyelje a terepi körülményeket, ellenőrizze és konfigurálja az érzékelő és a rendszer működését, vagy töltse le az adatokat otthonról vagy az irodából.

Kevesebb munka. Több mérés.

Az Apogee NDVI-érzékelők egy megfizethető, könnyen használható érzékelőkből, loggerekből és szoftverekből álló teljes rendszer részét képezik, amelyek kevés karbantartást igényelnek, és közel valós idejű adatokat tesznek elérhetővé, így Ön többet publikálhat és kevesebbet dolgozhat.

Cikkszám: 44252-S Kategória: