PP-500 Csomag: microCache és Thermopil Pyranometer 30 cm-es kábellel

Ez a promóciós csomag tartalmaz egy  SP-510-SS felfelé mutató hőcső piranométer érzékelőfejet 30 cm-es kábellel, egy microCache Bluetooth mikronaplózót , egy AA-090 neoprén védőtokot , egy extra 2545 microCache akkumulátort és egy AM-020 Apogee. PVC érzékelő platform . Párosítva ez a két eszköz hatékony eszköz a fotoszintetikusan aktív sugárzás (PAR) kutatási pontosságú monitorozására az optimális növénynövekedés érdekében.

Az SP-510-SS érzékelőt általában rövidhullámú sugárzásméréseknél használják mezőgazdasági, ökológiai és hidrológiai időjárási hálózatokban. Az érzékelőt a fotovoltaikus rendszerek optimalizálására is használják  .

Az új AT-100 microCache (µCache) mikro-naplózó egy masszív, önálló, akkumulátoros eszköz, amely több mint 400 000 adatpontot tud összegyűjteni, és Bluetooth-on keresztül csatlakoztatja az érzékelőt iOS vagy Android készülékéhez az ingyenes ApogeeConnect alkalmazásunk segítségével. Az alkalmazás lehetővé teszi valós idejű mérések elvégzését, egyéni adatnaplózási intervallumok beállítását, napi fényintegrálok monitorozását és grafikonját, fényperiódusok biztosítását, adatkészletek letöltését stb.

Érdekelhetnek még…