SI-431-SS: SDI-12 digitális kimenetű, ultra-szűk látómezőjű infrahőmérő.

333 000 Ft + áfa / -tól

Az SI-431-SS SDI-12 digitális kimenettel és kiváló minőségű kábellel rendelkezik, amely előzetesen ónozott pigtail vezetékekkel végződik a dataloggerekhez és vezérlőkhöz való egyszerű csatlakoztatás érdekében. Az érzékelő 14°-os félszögű látómezővel és 0,1 másodperces válaszidővel rendelkezik. A napellenző kialakítását a jobb rögzítés érdekében frissítették (további információkért lásd a termékképeket). Tipikus alkalmazások közé tartozik a növények lombkoronájának hőmérsékletmérése a növények vízállapotának becsléséhez, az útfelület hőmérsékletének mérése a jegesedési körülmények meghatározásához, valamint a szárazföldi felszín (talaj, növényzet, víz, hó) hőmérsékletének mérése az energiamérleg vizsgálatokban. Az érzékelő IP68 tengeri minőségű, rozsdamentes acélból készült IP68-as kábelcsatlakozót tartalmaz, amely a fejtől 30 cm-re található, így az érzékelő karbantartás és újrakalibrálás céljából történő eltávolítása és cseréje egyszerűbbé válik. Az SI-431-SS-t úgy tervezték, hogy az Apogee AM-250 kereskedelmi minőségű rögzítő konzollal szerelhető legyen.

 

TOVÁBBI TERMÉKINFORMÁCIÓKÉRT NÉZZE MEG EZEKET A LINKEKET

Termék kézikönyv

Műszaki leírás

Műszaki rajz

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ APOGEE INFRARED RADIOMÉRŐKRŐL >> kattintson ide

Cikkszám: SI-431-SS Kategóriák: , Címke:

Leírás

Bemeneti feszültségigény: 4,5-24 V DC
Áramfelvétel: 1,5 mA (nyugalmi), 2,0 mA (aktív)
Kalibrációs bizonytalanság (-30-65 C): 0,3 C, ha a célpont és az érzékelő hőmérséklete 20 C-on belül van
Kalibrációs bizonytalanság (-40-80 C): 0,6 C, ha a célpont és az érzékelő hőmérséklete 20 C-nál nagyobb mértékben tér el egymástól.
Mérés megismételhetősége: kevesebb, mint 0,05 C
Stabilitás (Long-term Drift): kevesebb mint 2 % változási sebesség évente ha a germánium szűrő megfelelően tisztán van tartva
Válaszidő: 0,6 s, az idő ami szükséges ahhoz, hogy a jel elérje a 95%-át változásnak, a leggyorsabb adatátviteli sebesség az SDI-12 áramköröknél 1 s
Látószög: 14-os félszög
Spektrális tartomány: 8 – 14 μm; légköri ablakban
Működési környezet: -50 – 80 C, 0 – 100 % relatív páratartalom (nem-kondenzálódó)
Méretek: 2,3 cm átmérő és 6,0 cm hosszú
Tömeg: 190 g (5 m-es kábellel)
Kábel: 5 m négyvezetékes, árnyékolt, sodrott páros vezeték TPR köpennyel (magas vízállóság, magas UV-stabilitás, rugalmasság hidegben), további kábel rendelhető.
Garancia: 4 év
Gyártva: készült az USA-ban

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SI-431-SS: SDI-12 digitális kimenetű, ultra-szűk látómezőjű infrahőmérő.” értékelése elsőként