SQ-420X intelligens kvantumérzékelő | USB kimenet

EREDETI NAPFÉNY USB QUANTUM SZENZOR –  A világhírű terményfiziológus, Bruce Bugbee, PhD által tervezett Apogee SQ-420X USB intelligens kvantumérzékelő az Apogee régebbi és gazdaságosabb fotodetektorát tartalmazza, amely kiválóan alkalmas a fotoszintetikusan aktív sugárzás (PAR) pontos mérésére napfény alatt. fémhalogenid és nagynyomású nátriumlámpák. Más fényforrások mérésére, beleértve a LED-eket is, javasoljuk újabb teljes spektrumú vagy ePAR érzékelőink használatát.

TUDÓSOKNAK ÉS KOMOLY TERMESZTŐK SZÁMÁRA –  Ellentétben az olcsóbb LUX vagy lábgyertya érzékelőkkel, amelyeket időnként növekedési fénymérőként forgalmaznak, de az emberi látás fényének mérésére szolgálnak, érzékelőink laboratóriumi minőségű fotoszintetikus foton fluxussűrűség (PPFD) optikai detektorral rendelkeznek, amely pontosan úgy van kalibrálva. mérje meg a fényintenzitást µmol m -2 s -1 -ben a napfény, az MH és a HPS fények által kibocsátott specifikus színhullámok között, amelyeket a növények fotoszintézishez használnak.

USB-KOMPATIBILIS –  Az intelligens kvantumérzékelő közvetlenül csatlakoztatható számítógéphez (Windows vagy macOS X), ahol spot méréseket végezhet, vagy valós idejű PPFD grafikonokat készíthet és adatnaplózhat a mellékelt ApogeeAMS szoftverrel . Az érzékelő önálló PAR adatgyűjtőként is működhet, egyszerűen csatlakoztatva a legtöbb szabványos 5 V DC USB tápcsatlakozóhoz.

PONTOSSÁG ÉS STABIL KALIBRÁLÁS –  Az érzékelő egyesíti az összes 400 és 700 nm közötti foton intenzitását napfényben, fémhalogenidben és nagynyomású nátriumfényben, hogy egyetlen PAR-leolvasást adjon µmol m -2 s -1 -ben 5%-os bizonytalanságon belül. Ellentétben a hobbi minőségű PAR mérőkkel, amelyek időnként pontosak, de gyorsan elveszítik a kalibrációt, az Apogee mérők és érzékelők pontos és stabil kalibrációval rendelkeznek, az iparágban vezető, évi 2%-nál kisebb elsodródási rátával.

ERŐS ÉS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ –  A Quantum érzékelőfej megmunkált alumíniumból és szilárd anyagból készült, epoxigyantával hosszú évekig használható zord környezetben, beleértve a víz alattiakat is. Az érzékelőfejben lévő belső memória 10 000 felhasználó által megadott időszakos mérés tárolására képes, amelyek CSV-fájlként letölthetők a számítógépre elemzés céljából. A mérőműszerrel és érzékelővel rendelkező termékekhez kérjük, tekintse meg a többi eredeti X, teljes spektrumú vagy ePAR mérőnket.

GYÁRTÁS AZ USA-BAN –  Valamennyi mérőt a Utah állambeli Loganben található központunkban tervezünk, építünk és kalibrálunk. Az Apogee Instruments több mint 25 éve készít kutatási minőségű műszereket tudósok és komoly termelők számára. Minden mérőóra az iparágban vezető négyéves garanciával rendelkezik, és világszínvonalú, egyesült államokbeli ügyfélszolgálati csapatunk is támogat.

Leírás

Felbontás: 0,1 µmol mˉ² sˉ¹

Kalibrációs tényező: Egyedi minden érzékelőhöz, és a firmware-ben tárolva

Kalibrálási bizonytalanság: ± 5 %

A mérés megismételhetősége: Kevesebb, mint 0,5 %

Nem stabilitás (hosszú távú sodródás): Évente kevesebb, mint 2%.

Nemlinearitás: Kevesebb, mint 1 % (legfeljebb 2500 µmol mˉ² sˉ¹)

Válaszidő: Szoftverfrissítés másodpercenként

Látómező: 180˚

Spektrális tartomány: 370-650 nm (azok a hullámhosszak, ahol a válasz nagyobb, mint a maximum 50%-a)

Irányított (koszinuszos) válasz: ± 5 % 75˚ zenitszögnél

Hőmérséklet reakció: -0,04% per C

Működési környezet: 10-60 C; 0-100 % relatív páratartalom; 30 m mélységig vízbe meríthető

Méretek: 24 mm átmérő, 33 mm magasság

Tömeg: Az érzékelőfej súlya-  90 g

USB kábel: 4,5 m (15 láb)

Jelenlegi sorsolás: 61 mA

Garancia: 4 év anyag- és gyártási hibák ellen.

Érdekelhetnek még…