SU-221 ultraibolya (UV) érzékelő

293 000 Ft + áfa / -tól

SU-221 ultraibolya (UV) érzékelő

A teljes sugárzás mérése 300 és 400 nm között

Ha egyszerű, pontos és megfizethető UV-A sugárzásmérésre van szüksége kültéri környezetben, kertészeti műveletekben és laboratóriumi körülmények között, mi gondoskodunk róla. Az alacsony árú SU-221 ultraibolya (UV) érzékelő egy tudományos minőségű érzékelő, amely olcsóbban biztosítja a szükséges pontosságot. És ez még nem is a legjobb rész. A ZENTRA rendszerrel plug-and-play-képessé tettük, így valós időben hozzáférhet a távoli adatokhoz, bárhol is legyen.

Bárhol használhatja

Az Apogee SU-221 digitális UV-érzékelő nyomon követhető kalibrációval rendelkezik, így a pontosságban megbízhat. Kényelmesen kicsi és könnyű, így szinte bárhová elhelyezheti. És széles spektrumtartományra, 300-400 nm-re érzékeny, ami átfogja a napenergia UV-tartományát és az elektromos lámpák UV-kimeneti tartományát.

Egyszerű, öntisztító és strapabíró

Hogy időt takarítson meg, ezt a robusztus UV-érzékelőt úgy tervezték, hogy komolyan alacsony karbantartási igényű legyen. Kemény eloxált alumínium testtel rendelkezik, teljesen elgőzölt elektronikával. A szabadalmaztatott kupola alakú érzékelőfej megkönnyíti a harmat és az eső lefolyását, tisztán tartja az érzékelőt, és minimalizálja a sugárzási utat elzáró por okozta hibákat.

Kiállja az idő próbáját

Minden Apogee UV-érzékelőt tengerészeti minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozóval szállítanak, amely megkönnyíti az érzékelő eltávolítását karbantartás és újrakalibrálás céljából. A kábel árnyékolt, sodrott páros vezetékből készült, TPR köpennyel a nagyfokú vízállóság, UV-stabilitás és a hideg körülmények közötti rugalmasság érdekében.

A munkafolyamatok egyszerűsítésére tervezték

Hogy még inkább leegyszerűsítsük az életét, az Apogee UV-érzékelőt kulcsrakészre alakítottuk a ZL6 adatgyűjtővel és a ZENTRA Clouddal. Csak csatlakoztassa az érzékelőt a loggerhez, és máris működőképes – programozásra nincs szükség. A Bluetooth segítségével könnyen ellenőrizheti a beállításokat, így biztosítva, hogy minden a megfelelő legyen. A ZENTRA Cloud lehetővé teszi a közel valós idejű adatok megtekintését és megosztását a projektben résztvevőkkel, bárhonnan, bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközzel. Nem kell többé üldözni azt a személyt, aki az adatokat egy ismeretlen merevlemezre töltötte le.

Nagyobb lefedettség kevesebbért

Az Apogee ultraibolya érzékelője az iparág vezető négyéves garanciájával és a METER nagy teljesítményű ZENTRA rendszerével az UV-A sugárzás egyszerű, megbízható és költséghatékony mérését biztosítja, így sokkal nagyobb lefedettséget érhet el – sokkal kevesebb gonddal.

Cikkszám: 41259-s Kategória:

Leírás

Műszaki jellemzők

Kalibrálási bizonytalanság: ± 10%

Mérési tartomány: 0-100 W m-2

Mérés megismételhetősége: Kevesebb mint 0,5%

Hosszú távú eltérés: Évente kevesebb mint 2%

Nem-linearitás: Kevesebb mint 1%

Válaszidő: 0,6 s, az idő, amíg az érzékelő jele egy lépésváltást követően eléri a 95 %-ot; az SDI-12 áramkör leggyorsabb adatátviteli sebessége 1 s.

Látómező: 180°

Spektrális tartomány: 300-400 nm (hullámhosszok, ahol a válasz a maximum 10 %-ánál nagyobb; lásd a spektrális választ alább)

Irányfüggő (koszinusz) válasz: ± 2 % 45°-ban, ± 5 % 75°-ban

Hőmérsékleti válasz C-onként: kevesebb mint 0,1 %.

Működési környezet: -30-85 C; 0-100 % relatív páratartalom

Méret:30,5 mm átmérő, 37 mm magasság

Tömeg: (5 m kábel) 140 g

Kábel: M8-as csatlakozó (IP68 besorolású) az érzékelőházhoz való csatlakoztatáshoz; 5 m négyvezető, árnyékolt, sodrott páros vezeték TPR

köpennyel; ZL6 sztereó dugós csatlakozóval történő lezárás

Adatgyűjtő kompatibilitás (nem kizárólagos): METER EM60 sorozat, ZL6 sorozat, ZSC, ProCheck