TEROS 32 Fejlett terepi tenziométer 40cm

178 000 Ft + áfa / -tól

TEROS 32 Fejlett terepi tenziométer

TENZIOMÉTER FESZÜLTSÉG

A tenziométer vitathatatlanul a legpontosabb módja a vízpotenciál közvetlen mérésének a nedves tartományban. A tenziométerrel történő mérés azonban bonyolult. A legtöbbjük kifinomult kábelezést és összetett programozást igényel, nem is beszélve a folyamatos karbantartásról, ellenőrzésről és újratöltésről. Most van egy új módszer. Bemutatjuk a TEROS 32-t.

Most dőljön hátra, és pihenjen

A TEROS 32 egy egyszerű, plug-and-play talajtenziométer, amely egyesíti a METER legendás német precíziós mérnöki munkáját a ZENTRA Cloud teljesítményével, így egyszerűbb, gyorsabb és pontosabb vízpotenciál-adatokat biztosít közel valós időben. Csak telepítse és csatlakoztassa. Ilyen egyszerű. A ZENTRA Cloud szoftverrel az adatokat az irodájában kényelmesen áttekintheti, amint azok megtörténnek, így biztosítva, hogy minden tenziométer az elvárásoknak megfelelően működik. Nem kell többé aggódnia, hogy a tenziométere üres-e. Kombinálja a TEROS 32-t a TEROS 12-vel, és tudni fogja, mikor a legjobb kimenni és feltölteni. Ráadásul mindkét érzékelőt használhatja a helyszíni nedvességleadási görbék létrehozásához.

Robusztusabb, ha ez egyáltalán lehetséges

Huszonöt év tenziométeres tapasztalata és a részletekre való fanatikus odafigyelés gyakorlatilag golyóállóvá tette a METER tenziométereket, de a TEROS 32 tenziométer minden eddiginél robusztusabb. A technológiai fejlesztések lehetővé tették egy robusztusabb, nagy pontosságú nyomásátalakító beépítését, ami nagyobb adatfelbontást biztosít szinte törhetetlen formában, és a TEROS 32-t megfizethetőbbé teszi elődeinél. Ráadásul a kerámiát és a tengelyt úgy tervezték, hogy gyakorlatilag elpusztíthatatlan legyen a zord időjárási körülmények között (10 év garancia a kerámiára), ami azt jelenti, hogy a TEROS 32 egy olyan tenziométer, amelyre évről évre, minden évszakban számíthat.

A PONTOSSÁG MÉG SOSEM VOLT ILYEN EGYSZERŰ

A METER-nél mi ismerjük a tenziométereket. Negyed évszázad alatt több mint 20 000 darabot adtunk el, így ha egy pontos, könnyen kezelhető, megbízható, egész évben kiemelkedő teljesítményű terepi tenziométerre van szüksége, akkor a TEROS 32-ben megbízhat.

Töltsön több időt azzal, ami számít

Úgy gondoljuk, hogy kevesebb időt kellene a bonyolult telepítésekkel való bajlódással töltenie, és több időt kellene a kutatással töltenie. Ezért a legtöbb tenziométerrel ellentétben a TEROS 32 terepi tenziométer mostantól plug and play. Csak dugja be a sztereó dugót a ZL6 adatgyűjtőbe, és máris láthatja a számokat. A TEROS 32 csatlakozik a ZENTRA Cloud rendszerhez, ahol az összes adatot a felhőn keresztül csatlakoztatja és továbbítja. Azonnal előhívhatja adatait, bárhol is legyen, és pontosan tudni fogja, hogy mikor van itt az ideje az újratöltésnek, mielőtt a terepre kirándulna.

Gyorsabb terepbejárás

Hogy még több időt és fáradságot takarítson meg, a TEROS 32-t külső utántöltő csővel szereltük fel. Nincs többé szükség a tenziométer kihúzására a földből. Amikor eljön az újratöltés ideje, a TEROS 32 külsőleg feltölthető anélkül, hogy valaha is ki kellene venni, így több órányi fáradságos karbantartást takaríthat meg. Mindennek tetejébe a tenziométer rendkívül érzékeny. Sokkal gyorsabban reagál a változó talajviszonyokra, mint a rosszabb minőségű tenziométerek, így a talaj vízpotenciáljának legapróbb változásait is mérni tudja. Ráadásul pozitív és negatív pórusnyomást is mér.

Jellemzők összefoglalása:

 • Rendkívül megbízható kültéri precíziós tenziométer
 • Közvetlen mérés kalibrálás nélkül
 • Pozitív és negatív pórusnyomást is mér
 • Plug and play a ZL6 adatgyűjtővel. Kompatibilis a harmadik féltől származó loggerekkel is
 • Az adatok megtekintése/megosztása közel valós időben a ZENTRA Cloud segítségével
 • 10 év garancia a kiváló minőségű kerámiára
 • Megfizethetőbb, mint elődei
 • Integrált hőmérséklet-érzékelő
 • UV-álló, tartós tengelyanyag
 • A tömítések és csavaros csatlakozók IP 68 szerinti vízzárósággal rendelkeznek
 • Rendkívül robusztus konstrukció
 • Egész éves működés 30 cm-nél mélyebbre történő beépítés esetén
 • A talajból való kiemelés nélkül újratölthető vagy kiüríthető
Cikkszám: M0132040 Kategória: