UGT – Palacktár és tárolótartály szívószondás rendszerekhez.

A szívószonda rendszerek palacktárai megkönnyítik a több mintavevő edény egyszerű kezelését és biztonságos tárolását, akár padló alatt is. A talajoldatot szívókorongonként vagy tapadókorongonként külön töltik egy Duranglas palackba.

Műanyag tároló

A tartály védi a mintapoharakat elárasztástól, nedvességtől és egyéb külső behatásoktól, pusztulástól (pl. állatok). Az összes palack opcionálisan kapcsolható egy szelepes elosztón keresztül. A szívórendszer talajoldattól való védelme érdekében vízelzáró szelepek szerelhetők fel. A műanyag tartály alá helyezhető, és akár 6 db 500 ml-es palack is elfér benne.

Ennek a doboznak a terhelhetősége 8 Duran pohár 1000 ml-es tartalommal. Megvéd minden mintaüveget a tönkremeneteltől és a nedvességtől, és a talaj alá is felszerelhető. A szigetelés mérsékelt hőmérsékletet biztosít tárolás közben. A szelepes elosztón keresztül az alulnyomás egyenletesen oszlik el. A szívórendszer kiegészítő védelmeként vízelzáró szelepek szerelhetők fel.

Előnyök

  • a mintapoharak biztonságos tárolása
  • temperált tárolás az alumínium doboz szigetelése miatt
  • egy nagy gyűjtőtérfogat együtt az összes edényhez -> az összes szívószonda működtetése egy központi rendszeren keresztül
Kategóriák: , Címkék: ,