UGT – Talajminta gyűrűk.

Talajminta gyűrű 100 cm³

A 100 cm³ belső térfogatú talajminta gyűrű belső átmérője 57 mm, magassága 40,5 mm. Az alsó oldalon található vágóél megkönnyíti a gyűrű talajba tolását és csökkenti a zavaró hatásokat. Rozsdamentes rozsdamentes acélból készült, strapabíró és tartós.
A talajminta-gyűrűk alapesetben nincsenek számozva. Ügyfél kérésére folyamatos vagy egyedi számozás is csatolható.

Talajminta gyűrű 250 cm³

Ezekkel a talajminta gyűrűkkel 250 cm³ térfogatú, zavartalan, laboratóriumi kutatásra alkalmas minták nyerhetők. Belső átmérője 72 mm, magassága 61 mm. Az alsó oldalon található vágóél megkönnyíti a talajba préselést és csökkenti a zavaró hatásokat. Rozsdamentes rozsdamentes acélból készült, strapabíró és tartós. Ezek a talajminta-gyűrűk zártak vagy két oldalsó lyukkal rendelkeznek, így közvetlenül a ku-pF készülékbe helyezhetők a talaj hidraulikus tulajdonságainak meghatározása érdekében.
A talajminta-gyűrűk alapesetben nincsenek számozva. Ügyfél kérésére folyamatos vagy egyedi számozás is csatolható.

Talajminta gyűrű 1140 cm³

Ezek a mintagyűrűk rendkívül nagy mintavételi mennyiséget tesznek lehetővé. A minta belső átmérője 110 mm.
A V2A rozsdamentes acél mintagyűrűknél a külső átmérője 114 mm és a minta magassága egyenként 120 mm, a plexi mintagyűrűknél pedig a külső átmérője 120 mm, a minta magassága pedig egyenként 120 mm.

Alkalmasak az UGT GmbH mintagyűrűjével háborítatlan minták kiásására szolgáló mintavevő berendezéssel.

Ha plexi mintagyűrűket használ a mintavevő berendezéssel, rozsdamentes acél vágógyűrűt helyeznek a gyűrűkre a vágási hatás támogatására.

Talajminta gyűrű 21 cm³

Ezeket a miniatűr mintagyűrűket kifejezetten nagyobb mintagyűrűk mintavételére tervezték, és az UGT GmbH zavartalan mintagyűrű-vizsgálatára szolgáló mintavevő berendezéssel együtt kell használni. Plexiüvegből készülnek, a mintagyűrű magassága és belső átmérője egyenként 30 mm.

Érdekelhetnek még…