UGT – Vákuum egység 19″.

A 19″-os vákuum egység lehetővé teszi a folyadékok idővezérelt negatív nyomás létrehozásával történő kivonását és gyűjtőpalackban történő tárolását. A gyűjtőpalackhoz egy leeresztő csap van csatlakoztatva, amelyen a minták feltölthetők.
A 19″-os egység legfeljebb öt egymástól függetlenül programozható és vezérelhető vákuumkörrel rendelkezik. Szükség esetén a vezérlőkörök száma igény szerint további házegységekkel bővíthető. Minden vezérlőkörnek saját időszabályozása, külön analóg nyomásmérője, szabályozója van. a vákuum kézi beállításához, és külön gyűjtőpalackkal Vezérlőegységen keresztül megadható egy időintervallum, amely alatt a hozzá tartozó gyűjtőpalack a kiválasztott nyomásértékre kiürítésre kerül Alkalmazáshoz igazodva az időszabályozás történhet a egy heti időzítő, egy éves időzítő vagy egy visszaszámláló.
A PTFE membránnal ellátott szivattyú lehetővé teszi a folyadék hamisítatlan elszívását. A szivattyú olajmentes működésének köszönhetően a közeg nem szennyeződik. A fém ház robusztus és ütésálló, de nem alkalmas hosszú távú kültéri használatra.

Előnyök

  • Automatikus, idővezérelt mintavétel
  • Akár öt különálló vezérlőáramkör
Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Műszaki adatok

Szívási teljesítmény: 1,8 l/perc
Vákuum: 0,6 bar
Feszültségellátás: 90-264 VAC / 50-60Hz
Vákuumos kijelző: Analóg manométer
Védettségi fok: IP 30