UGT – WaSP 12V merülő szivattyúk.

Ezek az egyszerűen használható 12 V-os búvárszivattyúk biztosítják az áramlási sebességet és a szükséges szabályozást a talajvíz kiürítéséhez és mintavételéhez a fúrásokból akár 30 méteres mélységben is.
A Waterra sorozatú WaSP 12V búvárszivattyúk a talajvíz fúrólyukakból történő tisztítására és mintavételére szolgálnak. Használatuk egyszerű, és a WaSP-F1 Low Flow Controller hozzáadásával lehetővé teszik a talajvíz-szakemberek számára, hogy alacsony vagy nagy áramlási sebesség mellett is vegyenek mintát.
Az opcionális Waterra WaSP-F1 alacsony áramlásszabályozó ideális tartozék a WaSP 12V-os búvárszivattyúhoz. A részletekért lásd a külön adatlapot.
A szivattyúkat hosszú, 400 órás élettartamuk is jellemzi. Ez akár 100%-kal hosszabb, mint más szállítók szivattyúié.
A P2, P3 és P5 külső átmérője 46 mm, ezért alkalmasak legalább 50 mm átmérőjű mérési pontokhoz. Az N21 szűkebb mérési pontokhoz használható.
Minden szivattyút kellően hosszú vezetékkel szállítunk, hogy a maximális szállítási magasságát ki lehessen használni, ne kelljen kábeleket összekötni. Minden szivattyúhoz 10 mm belső átmérőjű nyomótömlő szükséges a víz szállításához. Az összes WaSP búvárszivattyú tömlőit és kábelkötegelőit külön kell megrendelni és szállítani.

Előnyök:

  • Egyszerűen használható
  • Olcsó
  • Sima és szabályozott áramlási sebesség
  • Hosszabb élettartamú motorok – működtethető
  • Folyamatosan