Új DASHI mesterkészlet

Ft 571.944 + áfa / -tól

A dashi sótartalmának és koncentrációjának mérése egyetlen készülékkel
A dashi különböző összetevők, például moszat és bonitópehely főzésével készül, és a levesek, valamint a tekercses omlettek alapja. A dashi készítésénél a mesterember tapasztalata és intuíciója számít, de a PAL-DASHI Meister készülékkel történő méréssel számszerűen ellenőrizheti a nem egyértelmű ízeket és közelebb kerülhet az ideális ízhez.

Leírás

Modell Új DASHI Master Set
Kat.sz. 4014
Skála: Brix, Sókoncentráció % (g/100g), pH : 0.00 és 14.00 között
Tartomány: Brix : 0,0-25,00%, Sókoncentráció : 0,00-15,00%

Felbontás:
Mód HH
Brix : 0,1%
Sókoncentráció : 0.1%

TT mód:
Brix : 0,01% Sótartalom
Sókoncentráció : 0.01%

pH : 0.01

Pontosság:
HH mód
Brix : ±0.2%
Megjelenített érték : ±0,1% (0,0-2,8%-os sókoncentráció esetén)
Relatív pontosság : ±5% (2,9-9,9%-os sókoncentráció esetén)
Relatív pontosság: ±10% (10,0-15,0%-os sókoncentráció esetén)

TT mód:
Brix : ±0,10%
Megjelenített érték : ±0,05% (0,00-0,99%-os sókoncentráció esetén)
Relatív pontosság : ±5% (1,00 és 9,99% közötti sókoncentráció esetén)
Relatív pontosság: ±10% (10,00-15,00%-os sókoncentráció esetén)

*Szacharózoldatban és nátrium-klorid-oldatban (20°C)

pH : ±0.10

Készlet tartalma
・PAL-DASHI Meister
・pH mérő * JORDAN-nal a PAL-hoz (szilikon borítás)
・Standard kalibráló oldat pH4,01, pH6,86, pH9,18