Vantage Vue konzol

A többfunkciós konzol minden egyben időjárás-állomáshoz. 1000 láb (300 m) vezeték nélküli adatátvitelt és egy mindig bekapcsolt, dedikált időjárás-kijelzőt biztosít.

A Davis Instruments több mint 35 éve kínál kiváló minőségű, megbízható időjárási műszereket különféle alkalmazásokhoz. A Vantage Vue Console egy kompakt vevő, amely tele van funkciókkal. Ez az időjárásállomás vezeték nélküli konzol lehetővé teszi az aktuális és történelmi időjárási viszonyok megtekintését, beleértve a beltéri hőmérsékletet és a külső hőmérsékletet, a beltéri és kültéri páratartalmat, a légnyomást, a szélsebességet, a szél irányát, a harmatpontot, a csapadékot és a csapadék arányát, a hőindexet, a szél hidegét, az előrejelzéseket. , holdfázis és még sok más.

A Vantage Vue konzol 2,5 másodpercenként frissül, ami azt jelenti, hogy valós idejű adatokkal rendelkezik, amikor szüksége van rájuk a Vantage Vue vagy Vantage Pro2 érzékelőcsomagból küldött adatokkal. Más Vantage Vue konzolokra vagy Vantage Pro2 konzolokra is továbbítható. Akár 1000 láb vagy 300 méter távolságig képes fogadni és továbbítani. A konzol sötétben világító billentyűzettel és háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik az éjszakai megtekintés érdekében.

A Vantage Vue meteorológiai állomás vezeték nélküli konzoljának egyedülálló funkciója lehetővé teszi, hogy megtekinthesse az elmúlt nap időjárási változásait. 22 riasztást is beállíthat különböző időjárási körülményekre, például erős szélre, magas hőmérsékletre vagy fagyra. Grafikonkészítési lehetőségekkel is rendelkezik, amelyek segítségével megtekintheti az elmúlt nap, hónap vagy év trendjeit. Váltakozó áramról működik, de áramszünet esetére tartalmaz tartalék akkumulátort. A Vantage Vue Wireless Console kiváló választás a megbízható adatmegtekintéshez.

A Vantage Vue konzol képes adatokat fogadni a Vantage Vue vagy a Vantage Pro2 érzékelőkészletről. Ugyanaz az érzékelőcsomag több konzolra is továbbíthat, így otthona különböző helyiségeiben is lehetnek konzolok.

Leírás

MŰSZAKI ADATOK:

Bemeneti feszültség: 100-240 VAC Bemeneti AC frekvencia: 50/60 Hz
Kimeneti feszültség: 5,0 VDC Kimeneti áram: 1,0 A
Kimeneti teljesítmény: 5,0 W Átlagos aktív hatásfok: 73,77%
Hatékonyság alacsony terhelés mellett (10 %): N/A % Üres fogyasztás 0,075 W