Vantage Vue® Weather Box időjárás-állomás.

A Vantage Vue Weather Box egy a kategóriájában élmezőnyhöz tartozó felhő alapú vezeték nélküli időjárás megfigyelő rendszer. Remek választás azok számára, akik hitelesített adatokra kíváncsiak, egyúttal szeretnék megfigyeléseiket másokkal megosztani, illetve az adatokat összehasonlítani. Minden az eddig megszokott modellek által mért értéket ez a rendszer is méri. Kiváló lehetőség iskolák számára az időjárás megfigyelésére, vagy akár egy rendezvényszervező cég számára, hogy biztosítani tudják a megfelelő biztonságot.

 

Leírás

Online időjárás állomás

A Davis Instruments előállt egy az időjárás megfigyelők tábora számára egy hiánypótló különleges felhő alapú csomaggal. Ez egy kompakt online időjárás állomás. A napelemes szenzoregység, 2,5 másodpercenként frissíti a pillanatnyi időjárási értékeket, beleértve a külső/belső hőmérsékletet és páratartalmat, a légnyomást,a szél erősségét és irányát, a páratartalmat és a csapadékmennyiséget.

Weatherlink.com integráció

Ezeket az értékeket ez az állomás automatikusan továbbítja a www.weatherlink.com oldalra. Az itt megtalálható adatok értékesek mindenféle későbbi kutatás, vizsgálat szempontjából is. Egy ingyenesen letölthető app, a weatherlink is rendelkezésre áll a felhasználók számára. Az ilyen rendszerek tulajdonosai az okos telefonjukon azonnal megtekinthetik az általuk mért értékeket és összehasonlíthatják a többi felhasználó állomásainak értékeivel.

Egy ilyen időjárás megfigyelő egység birtoklásával a felhasználó nem csak egy rendszert kap, hanem egy közel 20 000 fős időjárás rajongó közösség tagjává válik. A mért értékeket különböző úton érheti a felhasználó. Egyrészt a mobilos alkalmazással vagy  a weben keresztül, illetve az ágazat jelentősebb oldalainál is.

Asztali konzollal is

A pillanatnyi értékek leolvasására is lehetőség van , igény esetén rendelhető a korábbi modelleknél már megszokott asztali konzol is, mely megoldást nyújt erre.

A Weather Box állomás az alábbiakat tartalmazza:

[unordered_list style=”bullet”]

  • Vantage Vue® vezeték nélküli mérőegységet
  • Vezeték nélküli adatfeldolgozó
  • WeatherLink szoftvert és ingyenes hozzáférést a WeatherLink.com hálózathoz, illetve mobilos alkalmazáshoz

[/unordered_list]

Igény esetén rendelhető:

[unordered_list style=”bullet”]

  • Az asztali lcd kijelzős konzol

[/unordered_list]

További információk

Adatok frissítésének gyakorisága

2,5 másodpercenként

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vantage Vue® Weather Box időjárás-állomás.” értékelése elsőként