ZSC Bluetooth Sensor Interface

39 000 Ft + áfa / -tól

ZSC Bluetooth Sensor Interface

A MUNKAFOLYAMAT MOST VÁLT EGYSZERŰBBÉ

Mi a METER-nél úgy gondoljuk, hogy kevesebb időt kell töltenie a telepítéssel és a hibaelhárítással, és több időt a kutatással. Ezért találtuk fel a ZSC nevű apró erőművet.

Leolvasás az okostelefonján – igen, jól hallotta!

Az érzékelők telepítése során a ZSC lehetővé teszi, hogy a telepítés során figyelemmel kísérje az érzékelő leolvasását. Bluetooth-on keresztül valós idejű, vezeték nélküli leolvasásokat kaphat okostelefonján egyetlen gombnyomással. A leolvasott értékek megjelennek a ZENTRA Utility Mobile alkalmazásban, hogy segítsenek a telepítési problémák (rossz érzékelő-talaj kapcsolat, légzsákok, sziklák stb.) észlelésében, mielőtt újra betömné a lyukat vagy az árkot. A ZSC-t gyakran használják a talajnedvesség szúrópróbaszerű ellenőrzésére, de bármely más környezeti érzékelő azonnali leolvasására is képes. És mindössze két AA alkáli elemmel működik.

SDI-12 fejfájás-megoldás

A közös adatvezetéket használó SDI-12 érzékelőhálózatok olyanok, mint a karácsonyfák fényei. Egyetlen rövidre zárt érzékelő zavarja az egész hálózat kommunikációját. Ezt az érzékelőt mindenképpen meg kell találni, és ki kell kapcsolni az adatvonalból. A ZSC-vel nem kell többé minden érzékelőt kihúzni, remélve, hogy a hálózat beindul. Használja, hogy pontosan megtudja, hol vannak a problémás érzékelők. Ráadásul a ZSC lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy SDI-12 címeket rendeljen a digitális érzékelőkhöz az SDI-12 programozás megkönnyítése érdekében.

Kevesebb elvesztegetett idő – több abból, amit szeretsz.

Ha érzékelőhálózatot tervez, tervezze a gazdaságos ZSC használatát. Ez csak egy újabb módja annak, hogy a ZENTRA rendszer hihetetlenül sok időt, gondot és költséget takarít meg Önnek a telepítés előtt, alatt és után. Ezt az aprócska eszközt nélkülözhetetlennek fogja találni, amikor hálózatának működésben tartásáról és a szükséges adatokról van szó.

Jellemzők összefoglalása

  • Olvassa a ZENTRA rendszer által támogatott összes analóg, impulzus és digitális érzékelőt.
  • Vezeték nélküli párosítás bármely iOS vagy Android mobileszközzel Bluetooth segítségével
  • A ZENTRA Utility Mobile megjeleníti az aktuális érzékelő leolvasását annak értékeléséhez, hogy az érzékelő megfelelően működik-e
  • Szükség esetén segít frissíteni az érzékelő firmware-jét
  • Megjeleníti a METER digitális érzékelők érzékelői metaadatait (firmware verzió, sorozatszám stb.)
  • Megváltoztatja az érzékelő SDI-12 címét (csak érzékelőbuszos harmadik féltől származó loggerekre vonatkozik).
  • A ZSC egyszerű szúrópróbaszerű ellenőrzésre szolgál, és nem naplózza/tárolja az adatokat, illetve nem figyeli a méréseket az idő múlásával (az adatnaplózáshoz lásd a ZL6 adatnaplózót).
Cikkszám: 40416 Kategória: