Zseb infravörös Brix mérő PAL-HIKARI 16 (CSERESZNYE)

A Brix-szint (cukortartalom), zöldség – gyümölcs érettség mérés egy gombnyomásra.

A Brix-szint (cukortartalom) úgy mérhető, hogy a gyümölcsöt, zöldséget a mintaasztalra helyezzük anélkül, hogy felvágnánk vagy kinyomnánk.
A mérés után nem szükséges bosszantó feltörlés és tisztítás.

Vagy csak annyit kell tennie, hogy a készüléket egy gyümölcshöz, zöldséghez kell tartania, hogy ellenőrizze az egyes termések Brix-szintjét (cukortartalmát). A kimért darab egészben marad, majd a mérés után szállítható és értékesíthető.

Leírás

Műszaki adatok
Modell PAL-HIKARI 16
Cat.No. 5466
Mérési tétel Brix
Mérési gyümölcs Cseresznye
Hatótávolság 12,0–26,0%
Felbontás 0,1%
Pontosság ±1,5% (garantált pontossági tartomány: 10,0-35,0 ℃)
*A pontosságot a termék típusa és a mérési környezet befolyásolhatja
Ismételhetőség ±1%
Hőmérséklet kompenzáció 15,0-30,0 ℃
*A Cherry hozzászokik a környezeti hőmérséklethez
Tápegység 2 x AAA alkáli elem
Nemzetközi Védelmi Osztály IP64
Méretek és súly 61 (Sz) × 64 (Mé) × 115 (Ma) mm, 153 g (csak a fő egységen)

Érdekelhetnek még…