Zseb infravörös Brix mérő PAL-HIKARI 51 (KUKORICA)

A Brix-szint (cukortartalom), zöldség – gyümölcs érettség mérés egy gombnyomásra.

A Brix-szint (cukortartalom) úgy mérhető, hogy a gyümölcsöt, zöldséget a mintaasztalra helyezzük anélkül, hogy felvágnánk vagy kinyomnánk.
A mérés után nem szükséges bosszantó feltörlés és tisztítás.

Vagy csak annyit kell tennie, hogy a készüléket egy gyümölcshöz, zöldséghez kell tartania, hogy ellenőrizze az egyes termések Brix-szintjét (cukortartalmát). A kimért darab egészben marad, majd a mérés után szállítható és értékesíthető.

Leírás

Műszaki adatok
Modell PAL-HIKARI 51
Cat.No. 8551
Mérési tétel Brix
Mérési gyümölcs Kukorica
Hatótávolság Brix 9,0-20,0%
Pontosság ±2%
*A kukoricafajták és a mérési környezet befolyásolhatja a pontosságot.
Hőmérséklet kompenzáció 20,0 – 35,0 ℃
*a kukoricát hozzászoktatja a környezeti hőmérséklethez.
Tápegység 2 x AAA alkáli elem
Nemzetközi Védelmi Osztály IP64
Méretek és súly 61 mm × 64 mm × 115 mm, 153 g (csak a fő egységen)

Érdekelhetnek még…