Brix-savasságmérő
Mind a(z) 7 találat megjelenítve
-
IR Brix-mérő × Brix-savasságmérő PAL-HIKARI 12+BX|ACID12 (KÖRTE)
Kétrészes IR Brix mérő és Brix savasságmérő köteg
Most csomagban kapható “PAL-HIKARI” roncsolásmentes Brix-mérő, amely a gyümölcs Brix-értékét és a “PAL-BX/ACID”-et, amely a facsart gyümölcslé Brix-értékét és savasságát méri. -
IR Brix-mérő × Brix-savasságmérő PAL-HIKARI 16+BX|ACID16 (CSERESZNYE)
Kétrészes IR Brix mérő és Brix savasságmérő köteg
Most csomagban kapható “PAL-HIKARI” roncsolásmentes Brix-mérő, amely a gyümölcs Brix-értékét és a “PAL-BX/ACID”-et, amely a facsart gyümölcslé Brix-értékét és savasságát méri. -
IR Brix-mérő × Brix-savasságmérő PAL-HIKARI 2+BX|ACID2 (SZŐLŐ)
Kétrészes IR Brix mérő és Brix savasságmérő köteg
Most csomagban kapható “PAL-HIKARI” roncsolásmentes Brix-mérő, amely a gyümölcs Brix-értékét és a “PAL-BX/ACID”-et, amely a facsart gyümölcslé Brix-értékét és savasságát méri. -
IR Brix-mérő × Brix-savasságmérő PAL-HIKARi 4+BX|ACID4 (EPER)
Kétrészes IR Brix mérő és Brix savasságmérő köteg
Most csomagban kapható “PAL-HIKARI” roncsolásmentes Brix-mérő, amely a gyümölcs Brix-értékét és a “PAL-BX/ACID”-et, amely a facsart gyümölcslé Brix-értékét és savasságát méri. -
IR Brix-mérő × Brix-savasságmérő PAL-HIKARI 5+BX|ACID5 (ALMA)
Kétrészes IR Brix mérő és Brix savasságmérő köteg
Most csomagban kapható “PAL-HIKARI” roncsolásmentes Brix-mérő, amely a gyümölcs Brix-értékét és a “PAL-BX/ACID”-et, amely a facsart gyümölcslé Brix-értékét és savasságát méri. -
IR Brix-mérő × Brix-savasságmérő PAL-HIKARi 53+BX|ACID3 (PARADICSOM)
Kétrészes IR Brix mérő és Brix savasságmérő köteg
Most csomagban kapható “PAL-HIKARI” roncsolásmentes Brix-mérő, amely a gyümölcs Brix-értékét és a “PAL-BX/ACID”-et, amely a facsart gyümölcslé Brix-értékét és savasságát méri. -
IR Brix-mérő × Brix-savasságmérő PAL-HIKARi3MINi+BX|ACID3 (KOKTÉLPARADICSOM)
Kétrészes IR Brix mérő és Brix savasságmérő köteg
Most csomagban kapható “PAL-HIKARI” roncsolásmentes Brix-mérő, amely a gyümölcs Brix-értékét és a “PAL-BX/ACID”-et, amely a facsart gyümölcslé Brix-értékét és savasságát méri.
Mind a(z) 7 találat megjelenítve