fotoszintézis mérő

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

 • CI-340 kézi fotoszintézis rendszer.

  Hordozható gázcsere-mérés ökológia, agronómia és kertészet számára.

  Precíziós gázcsere-elemzés, modulárisan megtervezve az összes helyszíni kutatási igényhez

  Valós idejű fotoszintézis mérése fotoszintézis, légzés, transzspiráció, sztóma vezetőképesség, PAR és belső CO2 mérése.

  A 10 rendelkezésre álló kamra opcióval, amelyeket úgy terveztek, hogy bármilyen levélmérethez illeszkedjenek, beleértve a tűlevelűeket és a kaktuszt, a CI-340 hatékonyan alkalmazható gyakorlatilag bármilyen fotoszintézis vizsgálatban.

  A 10 testreszabott szárnykamra opcióval és 4 vezérlőmodullal a CI-340 moduláris felépítése azt jelenti, hogy csak a szükséges alkatrészekért kell fizetnie.

  Az érintésmentes hőmérséklet-érzékelő roncsolásmentes mérést tesz lehetővé és szabványos mérési feltételeket biztosít.

  Könnyű, masszív konstrukció.

  A terepi vizsgálatokhoz tervezett kézi fotoszintézis rendszer hordozhatósága és tartóssága ideálissá teszi az in situ kutatásokhoz.

  Érjen el gyakorlatilag korlátlan akkumulátor-élettartamot a terepen külső, újratölthető 4400 mAh-s akkumulátorokkal, vagy használja a váltóáramú adaptert a folyamatos működéshez laboratóriumi körülmények között.

  Képes nyílt vagy zárt rendszerelemzés futtatására az Ön tanulmányi igényeitől függően.

 • CIRAS-3 Hordozható Fotoszintézis-mérő berendezés.

  9 430 000 Ft + áfa / -tól

  Magas szintű kutatáshoz, nincs helyettesítője a technikai paramétereket, a pontosságot, a megbízhatóságot és a hozdozhatóságot tekintve.

  CO2 és H2O gáz analizátorok

  A szíve és a lelke a fotoszintézis rendszereknek az analizátor. Pontos, megbízható és stabil mérések és a CO2 and H2O szabályozás kritikus a magas szintű kutatásokhoz. A CIRAS-3 egy “valódi differenciális analizátor” 4 független nem-diszperzív gáz analizátorral a pontos, szimultán mérésekért, kontrollálva mind a CO2 és H2O-t.  Ez szignifikáns előny jelent a “gáz kapcsolós” rendszerekkel szemben és a legtöbb kutató számára alapvető követelmény.

  További információk a gyártó honlapján illetve az AgroSzenzor csapatától kaphatók.

 • CIRAS-4 hordozható fotoszintézis rendszer.

  A magas szintű terepkutatási tapasztalat újradefiniálása.

  A rendkívül pontos CIRAS-4 hordozható fotoszintézis rendszer egy villámgyors hordozható erőmű, amely felemeli kutatási tapasztalatait.

  Fejlett szoftvere kivételesen intuitív és testreszabható. Az érintőképernyőről kezelheti a környezeti szabályozásokat – és az adatok megtekintésének módját is.

  Használata olyan egyszerű, hogy a dobozból azonnal elkezdheti a méréseket.

 • TARGAS-1 hordozható fotoszintézis rendszer.

  CO 2 és H 2 O gázelemzés

  TARGAS-1 konzol kompakt, könnyű (2,1 kg), és masszív alumínium házba van csomagolva, ütéscsillapító poliuretán alappal, ami rendkívül robusztussá és megbízhatóvá teszi zord környezeti feltételek mellett is. Két nem diszperzív infravörös gázanalizátort tartalmaz CO 2 és H 2 O mérésére, amely biztosítja a CO2 és a H 2 O pontos mérését és szabályozását . Egy belső levegőellátó egység pontosan szabályozott referencialevegőt biztosít a levélküvetéshez, és egy másik szivattyú veszi a mintát. (analízis) levegőt a gázelemző készülékbe. Mindkét szivattyú felhasználó által vezérelt, és a pontosságot két belső elektronikus áramlásérzékelő érzékelő.

  TARGAS-1 tökéletesen alkalmas olyan alkalmazásokhoz, amelyek hordozható hatóságot, valamint minimális karbantartási fokú pontosságot és vezérlést igényelnek. A műszer kialakítása biztosítja a benne rejlő kalibrációs stabilitást, amelyet a gázelemző technológia terén szerzett sokéves tapasztalat igazol. A TARGAS-1 gázanalizátorok nem igényelnek gyakori újrakalibrálást, bár javasoljuk az időszakos ellenőrzéseket a rendszer integritásának megerősítésére. Mind a CO 2 , mind a H 2 O gázanalizátorok nem diszperzív, infravörös mérési technikát alkalmaznak, amely mikroprocesszor-alapú jelfeldolgozással párosul, hogy kiváló stabilitást és specifikációt érjen el a CO 2 és H2 tekintetében.O. Innovatív „Auto-Zero” technológiánk biztosítja a gyors felmelegedést, a hosszú távú stabilitást, a pontosságot és az analizátor kalibrálását. minimálisra csökkenti a kalibráló gázérzékenységére, a mintacellák szennyeződésére, az infravörös forrás öregedésére, az érzékelő érzékenységére és az elektronikában bekövetkezett változásokra gyakorolt ​​​​hatásokat.

  Az összes elektromos és gázcsatlakozás, az USB interfész, a tápellátás és a szárítószerek kényelmesen elhelyezve a konzol hátlapján.

 • UGT – LCi T fotoszintézis mérőrendszer.

  Az LCi egy ultrakompakt fotoszintézis mérőrendszer. A mérés egy új fejlesztésű miniatürizált infravörös gázelemző (IRGA) elemzővel történik, amely a növény levélkamrájában van elhelyezve. A levélkamra nagyon pontos és megbízható CO 2 és vízgőz mérést tesz lehetővé különféle növények esetében. Az LCi egy nyílt rendszer. Nincs szükség nagy külső térfogatra, mert egy új puffer alkalmazást alkalmaznak, amely kompenzálja a környezet CO 2 koncentrációjának ingadozásait . Valamennyi CO 2 méréshez automatikus légköri nyomás és hőmérséklet kompenzáció is tartozik .
  A készülék vezérlőpulttal, nagyméretű LCD érintőkijelzővel és számos felhasználóbarát menüvel vezérelhető, amelyekkel a felhasználó számos paraméterhez férhet hozzá. Az adatok cserélhető SD memóriakártyákon tárolódnak. A mérések elindíthatók a vezérlőkonzolról vagy a szárnykamrában található nyomógombbal.
  A rögzített adatok USB interfészen keresztül, vagy az SD kártyáról számítógépre történő közvetlen átvitellel exportálhatók. Az adatformátum kompatibilis a szokásos táblázatkezelő szoftverekkel. A szabványos levélkamra (széles modell) mellett levélkamrák keskeny levelekhez, kis levelekhez, tűlevelűekhez, kis lombkorona növekedéséhez (pl. gyep), egész növényekhez, gyümölcsökhöz és talajlégzéshez is kaphatók.

  Előnyök:

  • Könnyű, kompakt és hordozható terepi használatra
  • Cserélhető kamrák különféle alkalmazásokhoz
  • 10 órás akkumulátor élettartam
  • Grafikus érintőkijelző
  • Olcsó, mégis hatékony

  A készlet a következőkből áll:

  • 1 konzol
  • 1 cserélhető levélkamra (széles, keskeny, tűlevelűek, talaj, egész növények, gyümölcsök)
  • 1 hordtáska
  • 1 légszonda
  • 1 töltő
  • Szükség szerint pótalkatrészek és vegyszerek listája
 • UGT – LCpro T fejlett fotoszintézis mérőrendszer.

  Az LCpro T a legkisebb, legkönnyebb és legolcsóbb rendszer a fotoszintézis mérésére, amely lehetővé teszi a környezeti feltételek teljes ellenőrzését. Teljes, automatikus és független szabályozást kínál a levélkamrán belüli környezeti feltételekről. A feltételek automatikus szabályozása a környezeti értékek felett és alatt egyaránt lehetséges.
  A mindössze 4,5 kg tömegű LCpro T feleakkora tömegű és feleakkora, mint a mikroklíma szabályozást kínáló hagyományos rendszereké. Ennek ellenére a helytakarékos LCpro T konzol szinte korlátlan tárolókapacitással rendelkezik, és áramlásszabályozást és teljes programozhatóságot kínál.
  Cserélhető fejek széles választéka áll rendelkezésre annak biztosítására, hogy a rendszer optimálisan illeszthető legyen a kísérleti alkalmazáshoz. Ezek könnyen cserélhetők, terepen történő használat során is. A határréteg ellenállása és a koncentráció gradiens minimálisra csökken, függetlenül attól, hogy melyik fejet használják. A mérőkamra minden anyagát gondosan választották ki, hogy garantálják a minimális kölcsönhatást a H 2 O-val és a CO 2 -vel. Minden ablak szilikon bevonattal van ellátva, hogy csökkentse a karcolást. A különböző mérőkamrák (széles, keskeny és speciális tűlevelű kamra) mindegyike egyedi fényforrással rendelkezik RGB és fehér LED-ekkel. A fényforrást úgy tervezték, hogy nagy intenzitással és egyenletes spektrummal, de kis hőveszteséggel sugározza a PAR-t. Minden valós idejű fotoszintézis adat, számítás és grafikon jól látható a nagy HD LCD érintőképernyőn. A klasszikus fotoszintézis- és transzspirációs számításokon kívül az LCpro T a talajlégzésre vonatkozó számításokat is tartalmazza, beleértve az NCER-t is, ha a talajkamrát használják. Az adatok cserélhető memóriakártyákon (SD-kártyákon) tárolódnak, amelyek kiolvashatók közvetlenül a számítógépről vagy az USB interfészen keresztül.

  Előnyök:

  • Könnyű, kompakt és hordozható szántóföldi használatra
  • Teljesen programozható mikroklíma és környezetszabályozás
  • Gázelemző a szárnykamra fogantyújában
  • 16 órás akkumulátor élettartam
  • Kamrák széles választéka
  • Grafikus érintőkijelző
  • Olcsó, mégis hatékony

Mind a(z) 6 találat megjelenítve