időjárás állomás

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

 • ATMOS 41. – időjárás állomás.

  735 000 Ft + áfa / -tól

  Probléma az időjárás állomásokkal

  A legtöbb meteorológiai állomás zsúfolt, bonyolult, telepítése és karbantartása nehézkes. Az összes alkatrész bekötése és programozása rémálom lehet, és minden felszereléshez helyet találni kihívást jelenthet.

  Az all-in-one meteorológiai állomások sok ilyen problémát megoldanak, de a kompromisszum a rugalmasság. Csak egy érzékelő hozzáadásához gyakran szükség van egy extra adatgyűjtőre, ami bonyolultabbá és drágábbá teszi a rendszert.

  Minden az egyben plusz egy (All-In-One plus one)

  Megoldásunk egy minden az egyben… plusz egy. A vadonatúj ATMOS 41 az első megfizethető all-in-one meteorológiai állomás, amely minden időjárás-figyelési igényt kielégít, de nem korlátozza, ha többet szeretne tenni.

  Időjárás-érzékelők felhatalmazva

  Az ATMOS 41 12 időjárás-érzékelőt csomagol egyetlen, kompakt eszközbe a légköri viszonyokhoz. A zord éghajlaton, például Afrikában való folyamatos használathoz tervezték, ami azt jelenti, hogy nincsenek mozgó alkatrészei, amelyek meghibásodnának. A telepítést és a karbantartást a lehető legnagyobb mértékben leegyszerűsítették, mert soha nincs mechanikai kopás. Nincs olajozás vagy csapágycsere. Csak a megbízhatóság, amelyre továbbra is számíthat.

  A legtöbb all-in-one meteorológiai állomás lehetőséget ad napsugárzás vagy csapadék mérésére, de mindkettőt nem. Az ATMOS 41 mindkét mérést egy eszközben biztosítja, így soha nem kell kompromisszumot kötnie.

  Ráadásul az ATMOS 41 pontos. Minden más meteorológiai állomástól eltérően a valódi aranyból készült speciális tűk minden egyes csepp esőt mérnek. A 0,017 mm-es felbontás azt jelenti, hogy pontosan képes mérni a kis mennyiségű csapadékot és még a heves harmatokat is, amelyeket más esőmérők figyelmen kívül hagynak. A mozgó alkatrészek hiánya azt jelenti, hogy az ATMOS 41 szélmérő alacsony szélsebesség mellett is pontos. Még gyorsulásmérővel is rendelkezik, így mindig tudni fogja, hogy az érzékelő vízszintben van, és pontos adatokat kap.

  Egyszerűen okosabb

  Az ATMOS 41 időjárási adatai (pl. páratartalom, hőmérséklet vagy légköri nyomás) egyetlen vezetéken továbbíthatók. Ez azt jelenti, hogy nem kell az adatgyűjtő összes portját csak az időjárás mérésére használni. Ha pedig az ATMOS 41-et a ZL6-os adatrögzítőinkkel használja, akkor rugalmasan hozzáadhatja bármely más érzékelőnket, például a talajnedvesség érzékelőjét.

  Az ATMOS 41 zökkenőmentesen együttműködik a ZL6-tal az egyszerű, plug-and-play légköri adatnaplózás, valamint felhőalapú adattárolás és -kezelés érdekében. Egy teljes időjárás-figyelő rendszert beállíthat bonyolult vezetékezés vagy programozás nélkül.

  Meteorológiai állomások, újragondolva

  Az ATMOS 41 egy egyszerű, kompakt és csatlakoztatható eszköz, amely az időjárás mérésénél többre képes. Ezért hívjuk mindent az egyben plusz egy, kettő, vagy három…

 • Vantage Vue

  Vantage Vue® vezeték nélküli időjárás-állomás.

  120 000 Ft + áfa / -tól

  Ez a vezeték nélküli időjárás állomás pontos és megbízható időjárás megfigyelést tesz lehetővé egy mindent tartalmazó könnyen installálható rendszerben.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve