kommunikációs központ

Összesen 1 találat

 • MetStream ™ 100 egy intelligens kommunikációs platform.

  A MetStream ™ 100 egy intelligens kommunikációs platform, amely képes az eszközök közötti adatok összekapcsolására, feldolgozására, áthidalására, tárolására és streamelésére. A felhasználók nagy sebességgel hálózatozhatnak és mintavételezhetnek több eszközről, lefordíthatják és kezelhetik az adatokat, és kiadhatják azokat egy HTML böngésző alapú felületre.

  A MetStream középpontjában álló Linux-alapú számítógép rendkívül megbízható, és a szabványos számítógéprendszer teljesítményének csak töredékét igényli. A bővíthető memória azt jelenti, hogy a MetStream Hub képes a feldolgozott adatok hosszabb ideig történő tárolására is, amelyeket aztán közvetlen kapcsolaton keresztül, vezeték nélkül vagy az interneten keresztül továbbíthatunk.

  A MetStream Dashboard A
  MetStream egy testreszabható böngésző alapú interfészt használ az eszközök kimeneteinek lefordításához az Ön nyelvére. Az interfész az élő mérési adatokat jeleníti meg számítógépén, táblagépén vagy okostelefonján munkahelyén, otthon vagy útközben.

  Csatlakozás, konfigurálás, testreszabás
  Egyszerűen csatlakoztassa bármelyik érzékelőt a MetStream Hubhoz, csatlakozzon eszközéhez, indítsa el a webböngészőt, és jelentkezzen be a MetStream irányítópultjára.

  A műszerfalról beállíthatja a műszereit, hogy a megjeleníteni kívánt értéket jelenítsék meg. Még jobb, hogy a Gill Instruments termékei az irányítópulttal szinkronizálódnak egy egyszerű „válassz és kattints” felület segítségével.

  Könnyedén testreszabhatja a műszerfalat a mértékegységek és a tárcsatípusok közötti váltással, hogy a megjeleníteni kívánt adatok olyan formában jelenjenek meg, ahogyan Ön szeretné látni.

Összesen 1 találat