levegő hőmérséklet

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

 • AS-STH

  AgroSense. – AS-STH levegő hő és páratartalom mérő.

  15 000 Ft + áfa / -tól

  Az AS-STH levegő hő és páratartalom szenzorral pontosan és kalibrált módon mérhet.

 • AS-STH-S

  AgroSense. – AS-STH-S levegő hő és páratartalom mérő (árnyékolt).

  33 000 Ft + áfa / -tól

  Az AS-STH-S levegő hő és páratartalom szenzorral pontosan és kalibrált módon mérhet. Az árnyékolás lehetővé teszi a napsugárzás hatásának szűrését a mérésekben.

 • ATMOS 14. – négy érzékelő egyben.

  125 000 Ft + áfa / -tól

  A mikroklíma mérése egyszerű
  Ha mikroklíma- vagy evapotranszspirációs vizsgálatot végez, akár négy további érzékelőre is szüksége lehet az adatok összehasonlításához szükséges fontos mérések elvégzéséhez. Arról nem is beszélve, hogy szembe kell néznie azzal a gonddal, hogy ezeket az érzékelőket integrálja a rendszerébe. Amire szüksége van, az valami egyszerűbb. Ezt szem előtt tartva az ATMOS 14-et úgy terveztük meg, hogy négy érzékelő legyen egyben – levegő hőmérséklet, relatív páratartalom, légköri nyomás és gőznyomás.

  Az ATMOS 14-el minden alap információt lefed
  Mérnökök és ökológusok ezrei támaszkodnak már az ATMOS 14-re az egyszerű mérések érdekében. Függetlenül attól, hogy az EM60G-t használja a növények kelésének, a levélterület-indexnek vagy a töredékes elfogásnak a vizsgálatára, nincs egyszerűbb módja az adatok összehasonlításának. Az ATMOS 14 egy sokoldalú és gyors érzékelő, amelyet arra terveztek, hogy egyszerűbbé tegye a hőmérséklet/RH mérést, és ezáltal kevesebb munkát végezzen.

  Csatlakoztasd és kész
  Minimalista kialakítása ellenére az ATMOS 14 maximális értéket nyújt. Míg más érzékelők bekötést és programozást igényelnek, az ATMOS 14 egyszerűen csatlakoztatható az EM60G-hez (harmadik féltől származó adatgyűjtőkkel is kompatibilis). Nem kell bonyolult utasításokat kitalálni. Csak szerelje fel az érzékelőt az adatgyűjtőt, csatlakoztassa és végzett is.

  Pontosan mér. Nagyon kevés erőfeszítést igényel.
  Az ATMOS 14 pontos gőznyomást és páratartalmat biztosít sok tisztítás nélkül. Ráadásul időjárásálló, vagyis sokáig bírja a terepen. Egy másik hasznos dolog a kompakt forma, amely szűk helyekre is elfér, helyet hagyva az árbocon a többi érzékelő számára.

  Az olvasás nem lesz gyorsabb
  Mivel az ATMOS 14 plug and play, a beállítás gyors. És a válaszok ugyanolyan gyorsak. A teflon védőernyőnek köszönhetően, amely távol tartja a folyékony vizet, de a gőz szabadon mozog rajta, gyorsan reagál, miközben távol tartja a port és a folyékony vizet az érzékelőtől. Mindkét funkció összeadja az Ön részéről megtakarított időt.

  Pont elég
  Az ATMOS 14 segítségével az összes alapvető mikroklíma mérést egy kicsi, egyszerű integrált érzékelő biztosítja. Ez a sokoldalú, kevés karbantartást igénylő érzékelő gyorsan és megbízhatóan méri a levegő hőmérsékletét, relatív páratartalmát, légköri nyomását és gőznyomását, így a benchmarking gyors és problémamentes.

 • EE08-SS: Levegőhőmérséklet és relatív páratartalom szonda

  Az Apogee EE08-SS az osztrák E + E Elektronik gyártó EE08 szonda testreszabott változata. Évekig tartó értékelés után az EE08-SS vált a választott érzékelőnkké a drágább szondákkal szemben a pontosság, a stabilitás és a tartósság tekintetében. Az Apogee EE08-SS továbbfejlesztett derékszögű, IP67 besorolású, rozsdamentes acél M12 csatlakozóval rendelkezik; hővisszaverő fehér kábelezés; és egy tartósabb, fémrácsos porszűrő. Ezek az Apogee által hozzáadott tulajdonságok csak kis mértékben növelik az árat az E + E alapmodellhez képest, de nagymértékben javítják a teljesítményt és csökkentik a szonda karbantartási költségeit, különösen, ha ventilátor által elszívott sugárzásvédő pajzsgal használják, mint például az Apogee  TS-100 .

Mind a(z) 4 találat megjelenítve